Фото без описуУ боях за Україну героїчно загинув  07 лютого 2023 року Гоменюк Олександр Олегович на території Донецької області.

7 лютого, до Старосинявської громади знову надійшла сумна звістка. На фронті загинув  наш земляк Олександр Гоменюк, 09 жовтня 1996 року народження. Народився в селі Бабине, де власне і пройшли його дитинство та юність.  Навчався у Бабинській місцевій школі.  Служив у збройних силах України. Працював у  м.Камянець – Подільський.  Одружився та мешкав на Камянеччині, з дружиною виховували дворічного сина.

Односельчани з с.Бабине великою родиною проводжали Олександра на фронт.

В лавах ЗСУ  він мужньо стояв в боях проти ворога, проявив себе відданим, гідним сином своєї Батьківщини. У зоні бойових дій, на Донеччині, був командиром відділення. Там і загинув., мужньо виконуючи військовий обов’язок із захисту Батьківщини.  Він йшов до кінця та вірив у  Перемогу України.

У хвилини прощання звучали слова невимовного  горя: « Скільки болю, відчаю, зневіри навкруги... Але тільки завдяки  нашим воїнам  Україна тримається  і її підтримує увесь Світ. Пробачте, що не маємо снаги зупинити це божевілля. Ціною власних життів цю біду зупиняєте ви ... Низький уклін вам, наші Янголи! Родині сил витримати цей невимовний біль.»

В останню дорогу проводили Олександра Гоменюка, який загинув на Донеччині, старосинявці та камянчани. Прощання відбулося в Будинку  офіцерів м.Камянець – Подільський, там поховали Героя на Алеї Слави.

Щирі співчуття родині та друзям Героя. Вічна пам’ять Воїну!