Фото без описуПредставники волонтерського руху із Польщі вже вкотре приїхали у Старосинявську громаду, щоби допомогти і підтримати дітей, котрі  виховуються в родинах, які перебувають у складних життєвих обставинах під час воєнного стану.

Разом з друзями та волонтерами з м.Варшава відвідали дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, вимушено переміщених осіб, з багатодітних родин  та дітей  з особливими потребами в.о. директора Старосинявського ЦСССДМ селищної ради Інна Шуляк та волонтерка, режисерка Хмельницького міського Будинку культури Марина Семенюк.

  Під час війни ми не повинні забувати про цих дітей, адже вони вкрай потребують нашої допомоги та посмішки, будь-якої підтримки.

Волонтери з міста Варшава - звичайні люди, які вкладають свій час, талант та ресурси для допомоги українським сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщеним особам та багатодітним родинам!

Цього разу волонтери та люди доброї волі із Польщі допомогли багатодітній родині із Харківець: спорудили утеплений та гарно облаштований будиночок для утримання домашньої птиці, виділили кошти для закупівлі курчат, подарували діткам два сучасні велосипеди, іграшки, привезли продукти харчування та одяг.

Не втомлюємося говорити "Дякуємо!». Тим, хто причетний до такої важливої місії - підтримувати та творити Україну !

Особлива подяка представникам: волонтерського руху Марині Семенюк із Хмельницького, Старосинявського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Інна Шуляк),  дякуємо за підтримку!  Щира вдячність польським волонтерам за надану допомогу в умовах війни, нехай вас оберігає Ангел-Охоронець! Щире від душі спасибі!

 За матеріалами Старосинявського ЦСССДМ