Фото без описуПитання стану сільських доріг було і залишається болючим питанням на території населених пунктів Старосинявської територіальної громади. У селах Ожарівського старостинського округу спільними силами провели ямковий ремонт сільських вуличних доріг за сприянням аграрного підприємства ТОВ «Хмільницьке».

У рамках співпраці селищної ради, селищного голови Віталія Здебського із керівником ТОВ «Хмільницьке» Віктором Рижуком та  депутатом селищної ради Олександром Борбичем (представником ТОВ «Хмільницьке», проводились роботи із благоустрою  критичних ділянок сільських вуличних доріг.

Щебінь в кількості 480т  фракцій 20х40 та 0х40 забезпечено ТОВ «Хмільницьке» (Рижук Віктор Володимирович). Роботи з перевезення та розгортання виконані аграрним підприємством: на вулицях Гостинна, Травнева, Богдана Хмельницького та Польова села Мшанець; на Слобідська, Садибська, Вишнева села Пишки; на Шкільній, Миру та Поліській (частково) села Ожарівка.

Дякуємо керівнику ТОВ «Хмільницьке» Віктору Рижуку та депутату селищної ради Олександру Борбичу за вирішення питання благоустрою доріг, за підтримку і розуміння  у непростий період  воєнного стану.

Спільні справи на розвиток сіл важливі, спасибі вам, нехай ваші справи повернуться  до вас сторицею!

 

За матеріалами Ожарівського старостинського округу.