Фото без описуТрадиційно 1 червня відзначали Міжнародний день захисту дітей, цей  період у 2023 році вкотре став підтвердженням, що діти потребують особливого захисту та опіки.

День захисту дітей – це нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали гідними громадянами своєї країни.

У день свята працівники Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради  (в.о. директора Інна Шуляк) спільно із поліцейськими офіцерами громади та інспекторами сектору ювенальної превенції Іриною Устименко та Тетяною Новохижко відвідали сім’ї з дітьми, які відносяться до вразливих категорій населення і перебувають у складних життєвих обставинах, проживають на території Старосинявської ТГ. Усім діткам, які проживають в даних родинах, вручено солодкі подарунки. Найкращою подякую від дітей стали їхні щирі усмішки.

Також подарунки вручили працівники Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді селищної ради діткам з особливими потребами – вихованцям реабілітаційного центру «Надія».

Висловлюємо щирі слова вдячності депутатам селищної ради Олегу Миколайцю, Андрію Сопруку, Олександру Миколайцю та Віталію Манзюку  за придбання 50 подарункових наборів та вітань для діток.

Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день - добрим і цікавим. А батькам бажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство маленьким особистостям!


Старосинявський ЦСССДМ