Фото без описуСьогодні у селищній раді відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Старосинявської селищної ради, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю керівників комунальних  підприємств селищної ради, представників служб оперативного реагування, які діють на території громади.

Розглянули питання -  Про організацію підготовки та проведення командно-штабного навчання з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області. Головний спеціаліст  цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи селищної ради Володимир Кондратюк ознайомив членів комісії з питань ТЕБ і НС із розпорядженням Хмельницької обласної військової адміністрації від 31.05.2023р. з даного питання, довів теми, навчальні цілі та етапи проведення командно-штабного навчання.

Селищний голова Віталій Здебський зосередив увагу членів комісії з питань ТЕБ і НС на згуртованій оперативній роботі усіх служб в разі виникнення надзвичайних ситуацій.

За матеріалами комісії ТЕБ і НС.