Хмельниччина долучилася до партнерської зустрічі «Реформа харчування: виклики, досягнення, перспективи» ФОТО

Хмельниччина долучилася до партнерської зустрічі «Реформа харчування: виклики, досягнення, перспективи»

10 серпня на Київщині відбулася партнерська зустріч «Реформа харчування: виклики, досягнення, перспективи». Про важливість цієї реформи неодноразово наголошувала перша леді Олена Зеленська. Участь в зустрічі взяв перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін та заступник начальника ОВА Володимир Білик.

СПРОЩЕНА СИСТЕМА ОПОДАТКУВАННЯ НОВИНИ

СПРОЩЕНА СИСТЕМА ОПОДАТКУВАННЯ

Закон № 3219 визначає порядок та умови повернення суб'єктів господарювання, які використовували спрощену систему з особливостями оподаткування, встановлену пунктом 9 підрозділу 8 розділу ХХ «Перехідні положення» Кодексу, на систему оподаткування, на якій такі платники податку перебували до обрання таких особливостей оподаткування. Також Закон № 3219 врегульовує питання визначення граничного обсягу доходу після повернення на ставку та групу єдиного податку, визначеного главою 1 розділу XIV Кодексу, та особливості справляння єдиного податку платників, які до 1 серпня 2023 року використовували спрощену систему з особливостями оподаткування. 19 

Селищний голова провів особистий прийом громадян ФОТО

Селищний голова провів особистий прийом громадян

Сьогодні селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало  10-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих і робочих питань. Розглянуто 9 особистих звернень та одне колективне звернення.  

Зміни, які чекають платників податків, що здійснюють розрахункові операції у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг НОВИНИ

Зміни, які чекають платників податків, що здійснюють розрахункові операції у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг

Cтаросинявська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області  надає роз'яснення щодо змін, які запроваджуються для платників податків, що здійснюють розрахункові операції у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, у зв'язку з прийняттям Закону від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Відбувся особистий прийом громадян ФОТО

Відбувся особистий прийом громадян

Селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало 5-ро осіб, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих та робочих питань. Обговорено шляхи вирішення питань.  

Дні благоустрою  тривають ФОТО

Дні благоустрою тривають

Старости населених пунктів та КП «Старосинявський комунгосп» наразі  продовжують активну роботу над благоустроєм громадських місць.