ВІДВІДАЛИ УЧАСНИКА  АТО

ВІДВІДАЛИ УЧАСНИКА АТО

Війна на Сході України боляче торкнулася українських родин, близько 20 учасників бойових дій зі Старосинявщини  отримали поранення різного ступеня в боях під час проведення антитерористичної  операції.  

НАШІ ФУТБОЛІСТИ ВИБОРОЛИ ПЕРШЕ МІСЦЕ

НАШІ ФУТБОЛІСТИ ВИБОРОЛИ ПЕРШЕ МІСЦЕ

У  період літньої оздоровчої кампанії -2016 з 22 по 29 червня  футболісти  Старосинявської ДЮСШ   відвідали місто-порт Залізний Порт в Херсонській області.

Старосинявська громада розпочинає реалізовувати інфраструктурні проекти за підтримки держави

Старосинявська громада розпочинає реалізовувати інфраструктурні проекти за підтримки держави

 Голова громади Віталій Здебський  організував  роботу з освоєння субвенційних коштів. 64 об’єднані громади вже подали до Мінрегіону 305 заявок на інфраструктурні проекти, які планують реалізовувати за рахунок відповідної субвенції, на загальну суму більше 384 млн. грн.

ПОЛІЦІЯ ЗВІТУВАЛА ЗА ПІВРІЧЧЯ

ПОЛІЦІЯ ЗВІТУВАЛА ЗА ПІВРІЧЧЯ

08.07.2016 року в Старосинявському відділенні поліції  ГУНП в Хмельницькій області було проведено  підсумки оперативно-службової діяльності. На нараді були присутні голова Старосинявської районної державної адміністрації Русий І.П., секретар селищної ради  Гарник Н.І., в.о. прокурора району Лютак Б.В. та голова Старосинявської районної ради Франчук  В.В.

НА НАРАДІ ПІДБИТО ПІДСУМКИ ТА ПОСТАВЛЕНО НОВІ ЗАВДАННЯ

НА НАРАДІ ПІДБИТО ПІДСУМКИ ТА ПОСТАВЛЕНО НОВІ ЗАВДАННЯ

 У залі адмінбудинку  селищний голова  Віталій Едуардович Здебський провів  робочу нараду  із керівниками структурних підрозділів та апарату  селищної ради, на якій обговорено  проблемні питання, що виникають під час роботи та виконання професійних обов’язків у час становлення громади.  Участь в нараді взяли 32 керівники.

ЗАСІДАЛА  АДМІНІСТРАТИВНА КОМІСІЯ

ЗАСІДАЛА АДМІНІСТРАТИВНА КОМІСІЯ

    8 липня 2016 року  у селищній раді  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради. Головуюча  на комісії – заступник голови адміністративної комісії Оксана Олександрівна Бондарчук відкрила засідання, на яке прибуло 9 членів комісії із 11.  Присутні - заступник голови комісії -  Бондарчук  Оксана Олександрівна, відповідальний секретар  - Яцишина Любов Степанівна,

ОБГОВОРЕНО ЗАХОДИ ПРОТИДІЇ ТУБЕРКУЛЬОЗУ

ОБГОВОРЕНО ЗАХОДИ ПРОТИДІЇ ТУБЕРКУЛЬОЗУ

 7 червня відбулась нарада з головними лікарями центральної районної лікарні  Віталієм Макогонським та центру первинної медико-санітарної допомоги Аллою Стадник, яку провела заступник селищного голови Світлана  Віталіївна Лакуста. 

Ой, на  Івана, ой, на Купала…

Ой, на Івана, ой, на Купала…

Старосинявською селищною радою, відділом культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету селищної ради  організовано та проведено  театралізоване дійство  з нагоди свята Івана Купала.

Пасічнянський спорткомплекс числиться офіційно як недобудова

Пасічнянський спорткомплекс числиться офіційно як недобудова

Питання взяття на баланс громади недобудованого Пасічнянського спорткомплексу неодноразово викликало ряд дискусій в правовому полі та серед громадськості.  Головою райдержадміністрації І.Русим було адресовано на селищну раду офіційний лист від 25.05.2016 №  41/01-13-1043/2016 щодо  винесення на розгляд сесії  питання взяття в комунальну власність Старосинявської селищної ради незавершеного будівництва спортивно - оздоровчого комплексу  в с. Пасічна.