Фото без опису08.07.2016 року в Старосинявському відділенні поліції  ГУНП в Хмельницькій області було проведено  підсумки оперативно-службової діяльності. На нараді були присутні голова Старосинявської районної державної адміністрації Русий І.П., секретар селищної ради  Гарник Н.І., в.о. прокурора району Лютак Б.В. та голова Старосинявської районної ради Франчук  В.В.

Злагоджено й конструктивно, по діловому й дієво обговорювали злободенне питання у нинішньому складному сьогоденні щодо забезпечення публічної безпеки і порядку,  охорони прав і свобод людини, протидії злочинності  протягом першого півріччя цього року.                
Відділенням поліції упродовж 2016 року проведено організаційні та практичні заходи, спрямовані на координацію та узгодження дій щодо забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку.
Відтак проведено 75 оперативних нарад при начальнику Старосинявського ВП ГУНП, на яких розглянуто 116 питань щодо нарощування зусиль протидії злочинним посяганням та напрацюванню робочих заходів оперативно-службової діяльності. 
Відрадно, що упродовж шести місяців поточного року в роботі Старосинявського відділення поліції відмічаються позитивні напрацювання, зокрема, за звітний період в районі  продовжується тенденція щодо зменшення кількості заяв та повідомлень про злочини, що вчинені, або готуються. Так за перше півріччя 2016 року в ЄРДР  Старосинявського ВП ГУНП в Хмельницькій області зареєстровано на 28,2% менше заяв та повідомлень кримінального характеру в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. В поточному році зареєстровано 48 крадіжок: 25 - тяжкі, з яких по 16 направлено до суду з обвинувальним актом, в тому числі по 2 фактах крадіжок великої рогатої худоби.


Станом на 1 липня цього року підрозділом досягнуто 42,8 % розкриття кримінальних правопорушень. На системній основі проходить моніторинг оперативної обстановки в районі та реагування на її зміни, відслідковується стан дотримання обліково-реєстраційної, виконавської, службової дисципліни і законності, адміністративно-правозастосовчої практики серед працівників відділення поліції. Після всебічного вивчення сукупності факторів, які впливають на криміногенну обстановку, щомісячно розробляється аналітична довідка про основні результати роботи Старосинявського ВП, проводиться поточне і перспективне планування оперативно-службової діяльності відділу.   На друге півріччя 2016 року розроблено план основних напрямків діяльності Старосинявського  ВП. У разі змін в оперативній обстановці, а також на виконання указів, розпоряджень і доручень Президента України, постанов і розпоряджень Кабінету Міністрів України, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, інших нормативно-правових актів розробляються плани додаткових заходів. При плануванні діяльності в обов’язковому порядку враховуються результати виконання попередніх планів та інших раніше прийнятих рішень, визначаються пріоритетні цілі та завдання, вимоги вищестоящих інстанцій, особливості оперативної обстановки, прогнозу її розвитку.

Фото без описуСеред основних заходів з покращання стану справ, - підвищення якості інформаційно-аналітичної роботи, більш тісного її зв'язку з конкретними завданнями, поставленими перед органами національної поліції, особливостями оперативної обстановки, думкою громадськості. 
Керівництво району висловило подяку працівникам поліції за співпрацю.
Підсумки наради підвів начальник Старосинявського відділення поліції  ГУНП в Хмельницькій області Василь Іванович Шкіндюк, який подякував за співпрацю Старосинявській селищній раді, голові громади Здебському Віталію Едуардовичу та депутатському корпусу селищної ради за підтримку  Комплексної  програми  профілактики злочинності, покращення координації та повсякденної (оперативної) діяльності громадських формувань з охорони  громадського порядку на   території  Старосинявської   селищної ради   Хмельницької області на 2016-2020 роки.

Прес-служба ОТГ.