ДЕПУТАТИ СПІЛЬНО ОРГАНІЗУВАЛИ РЕЙД

ДЕПУТАТИ СПІЛЬНО ОРГАНІЗУВАЛИ РЕЙД

Про випадки відмови у перевезенні учасників бойових дій в зоні  АТО  мешканці  громади інформували  депутатів селищної ради неодноразово. Так жителі с. Лисанівці  повідомили голову депутатської фракції ВО «Батьківщина» у районній раді  про прикрий випадок в рейсовій маршрутці Хмельницький – Івки, грубого порушення правил перевезення пасажирів – пільговиків.

У ГРОМАДУ ЗАВІТАВ ІНОЗЕМЕЦЬ

У ГРОМАДУ ЗАВІТАВ ІНОЗЕМЕЦЬ

В один із перенасичених подіями днів селищної ради  виділився один, у який в Старосинявську об’єднану громаду до секретаря Наталії Гарник та керуючого справами Оксани Бондарчук звернувся за допомогою іноземець  Владислав Станіслав Обідзінський, який мешкає у м. Томашів – Любельські у Польщі, розшукуючи свою давню родину.

Правила реєстрації місця проживання

Правила реєстрації місця проживання

Постановою від 2 березня 2016 року № 207 Кабмін затвердив Правила реєстрації місця проживання та Порядок передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічний реєстр. У Правилах йдеться, що реєстрація / зняття з реєстрації місця проживання / перебування здійснюється виконавчим органом сільської, селищної або міської ради, сільським головою (у разі коли відповідно до закону виконавчий орган сільської ради не створено) на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці, на яку поширюються повноваження відповідної сільської, селищної або міської ради.

ЗА ПРОЕКТОМ «РАДА+ГРОМАДА»  ВІДНОВЛЕНО БІЛЬШЕ 15 СЕПТИКІВ

ЗА ПРОЕКТОМ «РАДА+ГРОМАДА» ВІДНОВЛЕНО БІЛЬШЕ 15 СЕПТИКІВ

Більше 15 років на початку вулиці Ватутіна, в центрі Старої Синяви, каналізаційна система знаходилась в неналежному стані, а нечистоти підтоплювали житловий будинок. Не кращою видалася ситуація  і на вулиці Івана Франка біля будинку №9, де протягом 10 років  не ремонтували каналізаційні споруди.  За ініціативи  голови об’єднаної територіальної громади  Віталія Едуардовича Здебського, начальника Старосинявського РС  ДСНС України в Хмельницькій області Валентина Матіяша було організовано ремонтні роботи з відновлення даних споруд.

ТРИ ДНІ ДО ГОЛОВИ ГРОМАДИ ЗВЕРТАЛИСЯ ГРОМАДЯНИ ЩОБИ  НАДАТИ  ПІДМОГУ В ЛІКВІДАЦІЇ СТИХІЙНИХ ВИПАДКІВ

ТРИ ДНІ ДО ГОЛОВИ ГРОМАДИ ЗВЕРТАЛИСЯ ГРОМАДЯНИ ЩОБИ НАДАТИ ПІДМОГУ В ЛІКВІДАЦІЇ СТИХІЙНИХ ВИПАДКІВ

20 липня 2016 року  МНС-ники  продовжували ліквідовувати наслідки  стихії. Починаючи із 17 липня по 20 липня 2016 року до голови громади Віталія Здебського зверталися  мешканці громади з проханням надати підмогу у ліквідації наслідків стихійних випадків.

Відділ реєстрації місця проживання фізичних осіб діє при селищній раді

Відділ реєстрації місця проживання фізичних осіб діє при селищній раді

Рішенням №36 6-ї сесії  Старосинявської селищної ради VII  скликання від 17.05.2016 Затверджено  Положення про відділ реєстрації місця проживання фізичних осіб виконавчого комітету Старосинявської селищної ради".

Старосинявська молодь  виборола призове місце  в обласному етапі конкурсу «Сокіл-Джура»

Старосинявська молодь виборола призове місце в обласному етапі конкурсу «Сокіл-Джура»

Нещодавно завершився  обласний етап  військово-патріотичної гри  «Сокіл-Джура»,  який проходив  на території заповідника Самчики. Зі Старосинявської об’єднаної територіальної громади  були представники –команда  молоді  «Характерники»  - Старосинявський НВК.

У селі Травневе дерево впало на будинок

У селі Травневе дерево впало на будинок

18 липня на Старосинявщині пройшла злива, яка супроводжувалася сильним вітром та градом.  О 15 год. 30 хв. на пункт зв’язку частини  34 ДПРП надійшло повідомлення від голови Старосинявської об’єднаної громади Віталія Здебського, що в с. Травневе по вул. Набережній, впало дерево на житловий будинок.

Протягом доби ліквідовували наслідки стихії

Протягом доби ліквідовували наслідки стихії

Із 17 липня ввечері в ніч на 18 липня 2016 року на Хмельниччині стихія наробила лиха в багатьох районах…  На Старосинявщині  протягом доби МНС-ники та працівники РЕМ ліквідовували наслідки липневої негоди: випав град, вітер повалив дерева та зірвав лінії електропередач. Деякі села зранку залишилися без світла, а ввечері 18 липня наслідки стихії були ліквідовані: під керівництвом директора Старосинявського РЕМ Олега Вікторовича Черниша  майже цілодобово працювало 4 бригади, залучено 5 одиниць техніки та 15 осіб працівників РЕМ для відновлення електромереж. Частково були без світла села: Місюрівка, Перекора, Гончариха, Теліженці, Залісся,  вул. Заводська (Стара Синява).