Фото без описуВійна на Сході України боляче торкнулася українських родин, близько 20 учасників бойових дій зі Старосинявщини  отримали поранення різного ступеня в боях під час проведення антитерористичної  операції.  

Від Старосинявської об’єднаної територіальної громади та Спілки учасників АТО  група у складі – голови Спілки учасників АТО, працівника Старосинявського військового комісаріату  Віталія Бакуна, депутатів селищної ради,  учасників бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції  на Сході України Івана Гурина та Олега Лучіцького, керуючого справами селищної ради Оксани Бондарчук  відвідала родину  важкопораненого  учасника бойових дій в зоні проведення АТО  Бєльдяєва  Віталія Геннадійовича,  учасника  бойових дій в зоні АТО.  

Учасники групи розглянули відповідні документи та надали консультації і роз’яснення щодо подальших дій  В.Бєльдяєва  у реабілітації  та лікуванні.  Під час виконання військового обов’язку він виявив сміливість та  героїзм у  бойових діях в зоні проведення  антитерористичної  операції на Сході України.  Голова спілки учасників АТО  Віталій Бакун вручив  Віталію Бєльдяєву  кошти  в  сумі      3000 грн.  на підтримку реабілітаційних процедур, зібрані учасниками АТО та мешканцями громади.
Також  Старосинявська селищна рада надала допомогу пораненому  - згідно Програми діяльності громадської  організації "Старосинявська спілка учасників  АТО"  на 2016-2019 роки, прийнятої на сесії  селищної ради у травні 2016 року,  було прийнято рішення депутатами  виділити В.Бєльдяєву 20 тисяч гривень на лікування.  Працівниками селищної ради підготовлено пакет відповідних документів на отримання допомоги від народного депутата України Бондаря Віктора Васильовича в сумі 10 тисяч гривень.

Прес-служба ОТГ.