ДОРОГУ НА  ВУЛИЦІ ШЕВЧЕНКА ВІДРЕМОНТУВАЛИ  ВПЕРШЕ ЗА ОСТАННІ 5  РОКІВ…

ДОРОГУ НА ВУЛИЦІ ШЕВЧЕНКА ВІДРЕМОНТУВАЛИ ВПЕРШЕ ЗА ОСТАННІ 5 РОКІВ…

  Питання ремонту доріг  завжди викликало різні дискусії серед населення та органів місцевого самоврядування, і справа не в тому, що на даний вид робіт необхідно значне фінансування та залучення людського ресурсу і техніки, тут варто також врахувати дотримання законодавчої бази та бажання працювати. До голови  Об’єднаної територіальної громади  Віталія  Едуардовича  Здебського звернулися мешканці вулиці Шевченка, що в центрі Старої Синяви, оскільки дану вулицю не підсипали останні 5 років, внаслідок чого сталося розмивання  проїзної частини.  Дане питання гостро підіймали і депутати районної ради 6-го скликання – Олег Макаровський та Микола Маліновський.

На нараді обговорено нові інвестиційні проекти та будівництво житла

На нараді обговорено нові інвестиційні проекти та будівництво житла

    Селищний голова Здебський Віталій Едуардович зустрівся із представниками ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СиняваЖитлоБуд» - засновниками підприємства  з приводу введення в експлуатацію новозбудованого багатоповерхового будинку на вулиці Грушевського у Старій Синяві та подальшої співпраці в плані  розробки  нових інвестиційних проектів.

Геннадій Зубко: «Влада на місцях має брати на себе не лише повноваження, а й відповідальність»

Геннадій Зубко: «Влада на місцях має брати на себе не лише повноваження, а й відповідальність»

  Передача на місця повноважень є не лише виявом дієвої децентралізації, а й індикатором готовності місцевих рад брати на себе відповідальність. Про це наголосив Віце-прем’єр-міністр України — Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко під час круглого столу: «Децентралізація у сфері містобудування», участь в якій взяв голова Старосинявської Об’єднаної Громади  Віталій Здебський.

ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ МАЛИХ ПОЖЕЖНИХ КОМАНД

ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ МАЛИХ ПОЖЕЖНИХ КОМАНД

 За ініціативи голови Старосинявської  об’єднаної територіальної громади Віталія Здебського  та начальника Старосинявського РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області майора служби цивільного захисту Валентина  Матіяша, 14 червня 2016 року проведено нараду з  працівниками місцевої пожежної команди Старосиняського району, під час якої обговорено  усі проблемні питання, щодо функціонування даних МПК. У районі діє 5 місцевих пожежних команд, дві з яких утримуються фермерськими господарствами, 3 – за рахунок громади. 

В ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ДО СВЯТА

В ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ДО СВЯТА

У кабінеті голови громади Віталія Здебського проходило засідання оргкомітету із проведення на річці Ікві обласного фольклорного свята «Зелена неділя». Представники всіх служб громади, керівники установ та організацій – районного центру зайнятості, РЕМ та районного сектору ДСНСУ, лікарні, відділу культури, національностей та релігій,  депутат селищної ради – О.Лучіцький, депутат районної ради М.Маліновський,  обговорили організаційні моменти та намітили шляхи їх втілення, надали власні пропозиції.

Відбулася розширена робоча нарада

Відбулася розширена робоча нарада

 Голова громади Віталій Здебський  провів розширену робочу нараду з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради та апаратом  працівників з приводу проблемних питань, які виникають під час виконання своїх функціональних обов’язків. Було заслухано кожного начальника  структурного підрозділу, визначено шляхи вирішення проблем та враховано пропозиції.

У КИЄВІ В МІНІСТЕРСТВІ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ,  БУДІВНИЦТВА ТА ЖКГ ПРОХОДИЛА НАРАДА З ПИТАНЬ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ

У КИЄВІ В МІНІСТЕРСТВІ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, БУДІВНИЦТВА ТА ЖКГ ПРОХОДИЛА НАРАДА З ПИТАНЬ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ

Голова громади Віталій Здебський взяв участь в нараді  з питань децентралізації, де під час робочої зустрічі було обговорено проекти фінансування та потреб Старосинявської ОТГ.