ФОТО

У пам'ять Героїв Небесної сотні…

У центрі  Старої  Синяви біля  пам’ятних кубів Героям російсько-української війни відбулися заходи з вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні та полеглих воїнів АТО,  10-а річниця пам’яті Героїв Небесної сотні.  

ФОТО

У памʼяті нашій назавжди...

Спортивний дух, щедра порція емоцій та безмежна відданість! Саме таким був турнір з волейболу на базі Старосинявського ліцею ім. О.Романенка.

ВАЖЛИВО

Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні

Кіберполіція оголосила про ребрендинг проєкту MRIYA.  Відтепер в Україні діятиме новий покращений проект з кібербезпеки BRAMA (БРАМА). Це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.

ФОТО

Правильно опалюйте: обережно з вогнем!

Рятувальниками Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області (смт Стара Синява)  регулярно здійснюються виїзди у населені пункти громади з метою надання допомоги та консультацій родинам, котрі опинилися у різних складних життєвих обставинах. Черговий рейд проведено у с.Липки.

ФОТО

Селищний голова провів особистий прийом громадян

Сьогодні селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало  5-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації  у вирішенні особистих і робочих питань. Розглянуто  в основному особисті звернення, два робочих.

ФОТО

«У єдності – сила України й наше майбутнє»

16 лютого 2024 року українці відзначають свято – День єднання. Цей день вперше був запроваджений в Україні у 2022 році відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського на тлі ескалації напруги на російсько-українському кордоні.

ФОТО

Сьогодні 35-а річниця виведення військ з Афганістану

Сьогодні 15 лютого 2024 року на території громади проходили заходи, приурочені 35-ій річниці виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану та дню вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав. Учасники бойових дій локальних війн за старою традицією вшанували пам’ять побратимів-земляків, котрі загинули під час виконання військового обов’язку та відійшли у вічність уже в мирний час…

ФОТО

Спільні справи за минулий рік мають результат, співпрацю продовжуємо

Планомірна співпраця селищної ради із ТОВ «Енселко Агро» впродовж багатьох років  відома гарними справами на розвиток громади й  жителів у підтримці соціальної сфери та відбудови інфраструктури, а останні два роки  повномасштабної війни дана співпраця спрямовувалася на підтримку ЗСУ та вшанування пам’яті Героїв.

ФОТО

Відбулося засідання виконкому

Сьогодні селищний голова Віталій Здебський провів  засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 29 членів виконкому. Хвилиною мовчання члени виконкому вшанували пам'ять загиблих Героїв.

ВАЖЛИВО

9,5 тисяч внутрішньо переміщених осіб отримали вторинну правничу допомогу у 2023 році

Близько 17% звернень до системи БПД по отримання послуг представництва інтересів у судах та допомогу із складенням документів до суду — від ВПО. Найбільше — на Дніпропетровщині, у Києві та на Харківщині.