Сьогодні 35-а річниця виведення військ з Афганістану ФОТО

Сьогодні 35-а річниця виведення військ з Афганістану

Сьогодні 15 лютого 2024 року на території громади проходили заходи, приурочені 35-ій річниці виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану та дню вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав. Учасники бойових дій локальних війн за старою традицією вшанували пам’ять побратимів-земляків, котрі загинули під час виконання військового обов’язку та відійшли у вічність уже в мирний час…

Спільні справи за  минулий рік  мають результат,  співпрацю продовжуємо ФОТО

Спільні справи за минулий рік мають результат, співпрацю продовжуємо

Планомірна співпраця селищної ради із ТОВ «Енселко Агро» впродовж багатьох років  відома гарними справами на розвиток громади й  жителів у підтримці соціальної сфери та відбудови інфраструктури, а останні два роки  повномасштабної війни дана співпраця спрямовувалася на підтримку ЗСУ та вшанування пам’яті Героїв.

Відбулося засідання виконкому ФОТО

Відбулося засідання виконкому

Сьогодні селищний голова Віталій Здебський провів  засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 29 членів виконкому. Хвилиною мовчання члени виконкому вшанували пам'ять загиблих Героїв.

9,5 тисяч внутрішньо переміщених осіб отримали вторинну правничу допомогу у 2023 році ВАЖЛИВО

9,5 тисяч внутрішньо переміщених осіб отримали вторинну правничу допомогу у 2023 році

Близько 17% звернень до системи БПД по отримання послуг представництва інтересів у судах та допомогу із складенням документів до суду — від ВПО. Найбільше — на Дніпропетровщині, у Києві та на Харківщині.

Продовжуємо допомогу нашим військовим-землякам ФОТО

Продовжуємо допомогу нашим військовим-землякам

Із перших днів війни працівники селищної ради заступили на варту підтримки та допомоги захисникам територіальної цілісності України, організувавши тил підтримки у громаді. Така допомога не припинялася протягом двох років війни…

Хмельницька філія «Газмережі»: забезпечуємо газом 24/7 ВАЖЛИВО

Хмельницька філія «Газмережі»: забезпечуємо газом 24/7

Розподіл (доставку газу) на території Хмельницької області забезпечує Хмельницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі» під  державним управлінням групи Нафтогаз.  Як підприємство критичної інфраструктури, функціонує в посиленому режимі воєнного стану.

У неділю відключать світло ВАЖЛИВО

У неділю відключать світло

Шановні жителі громади!  Старосинявський РЕМ повідомляє: 11.02.2024р.  в Старій Синяві будуть проводитися аварійно-відновлювальні роботи в електричних мережах  для надійного та якісного розподілу електроенергіі, тому орієнтовно з 12.00 по 16.00 ел. постачання Старої Синяви буде відсутнє.  Також вчергове  звертаємо увагу громадян, що у разі погіршення погодніх умов потрібно бути обережними біля дерев та повітряних лінії електропередач. У разі виявлення обірваного проводу потрібно телефонувати в РЕМ на номер (3 01 96) або до Кол-центру АТ "Хмельницькобленерго» (067 010 50 62.) Дякуємо за розуміння.

Необхідно ідентифікувати домашніх тварин ВАЖЛИВО

Необхідно ідентифікувати домашніх тварин

У зв'язку з погіршенням контролю за обліком та переміщенням тварин, зокрема через зменшення рівня їх ідентифікації, що створює загрозу для харчової безпеки в країні, на виконання п. 8, 9 наказу Державної служби Україні з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 28 листопада 2023 року № 844 «Уведення в дію рішення колегії Держпродспоживслужби від 10 листопада 2023 року», керуючись Законом України «Про ветеринарну медицину», Закону України «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин», з метою забезпечення епізоотичного благополуччя на території Старосинявської територіальної громади.