ФОТО

Сьогодні 35-а річниця виведення військ з Афганістану

Сьогодні 15 лютого 2024 року на території громади проходили заходи, приурочені 35-ій річниці виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану та дню вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав. Учасники бойових дій локальних війн за старою традицією вшанували пам’ять побратимів-земляків, котрі загинули під час виконання військового обов’язку та відійшли у вічність уже в мирний час…

ФОТО

Спільні справи за минулий рік мають результат, співпрацю продовжуємо

Планомірна співпраця селищної ради із ТОВ «Енселко Агро» впродовж багатьох років  відома гарними справами на розвиток громади й  жителів у підтримці соціальної сфери та відбудови інфраструктури, а останні два роки  повномасштабної війни дана співпраця спрямовувалася на підтримку ЗСУ та вшанування пам’яті Героїв.

ФОТО

Відбулося засідання виконкому

Сьогодні селищний голова Віталій Здебський провів  засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 29 членів виконкому. Хвилиною мовчання члени виконкому вшанували пам'ять загиблих Героїв.

ВАЖЛИВО

9,5 тисяч внутрішньо переміщених осіб отримали вторинну правничу допомогу у 2023 році

Близько 17% звернень до системи БПД по отримання послуг представництва інтересів у судах та допомогу із складенням документів до суду — від ВПО. Найбільше — на Дніпропетровщині, у Києві та на Харківщині.

ФОТО

Продовжуємо допомогу нашим військовим-землякам

Із перших днів війни працівники селищної ради заступили на варту підтримки та допомоги захисникам територіальної цілісності України, організувавши тил підтримки у громаді. Така допомога не припинялася протягом двох років війни…

ВАЖЛИВО

Хмельницька філія «Газмережі»: забезпечуємо газом 24/7

Розподіл (доставку газу) на території Хмельницької області забезпечує Хмельницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі» під  державним управлінням групи Нафтогаз.  Як підприємство критичної інфраструктури, функціонує в посиленому режимі воєнного стану.

ВАЖЛИВО

У неділю відключать світло

Шановні жителі громади!  Старосинявський РЕМ повідомляє: 11.02.2024р.  в Старій Синяві будуть проводитися аварійно-відновлювальні роботи в електричних мережах  для надійного та якісного розподілу електроенергіі, тому орієнтовно з 12.00 по 16.00 ел. постачання Старої Синяви буде відсутнє.  Також вчергове  звертаємо увагу громадян, що у разі погіршення погодніх умов потрібно бути обережними біля дерев та повітряних лінії електропередач. У разі виявлення обірваного проводу потрібно телефонувати в РЕМ на номер (3 01 96) або до Кол-центру АТ "Хмельницькобленерго» (067 010 50 62.) Дякуємо за розуміння.

ВАЖЛИВО

Необхідно ідентифікувати домашніх тварин

У зв'язку з погіршенням контролю за обліком та переміщенням тварин, зокрема через зменшення рівня їх ідентифікації, що створює загрозу для харчової безпеки в країні, на виконання п. 8, 9 наказу Державної служби Україні з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 28 листопада 2023 року № 844 «Уведення в дію рішення колегії Держпродспоживслужби від 10 листопада 2023 року», керуючись Законом України «Про ветеринарну медицину», Закону України «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин», з метою забезпечення епізоотичного благополуччя на території Старосинявської територіальної громади.