ФОТО

Пам’яті захисників України присвячується…

На центральній площі селища біля Стели пам’яті Героям відбулася поминальна служба із вшанування світлої пам’яті наших земляків - військових Героїв, які загинули в російсько-українській війні.

ВАЖЛИВО

Триває щорічна кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік

Старосинявська ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області нагадує, що в Україні з 1 січня 2024 року  розпочата кампанія з декларування доходів, одержаних протягом 2023 року, за якою окремі категорії фізичних осіб зобов»язані подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи  та визначити податкові зобов»язання з податку на доходи фізичних осіб та військового збору , та/або мають право подати податкову декларацію для отримання податкової знижки.

ФОТО

Відбулися методичні зустрічі

У Старосинявському ліцеї імені О.Романенка відбулися методичні зустрічі з педагогічними працівниками закладів загальної середньої освіти Старосинявщини, згідно плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Старосинявської селищної ради».

ФОТО

Андрій Гашинський: річниця загибелі Героя

Сьогодні, 22 лютого 2024 року, минає річниця як у боях за Україну героїчно загинув  Гашинський Андрій Дмитрович на  Донецькому напрямку. Світла пам'ять Герою!

ФОТО

Відбулося громадське слухання щодо розміщення заводу з виробництва біоетанолу

У приміщенні Старосинявської селищної ради  відбулося громадське слухання з обговорення проекту детального плану території земельної ділянки з кадастровим номером 6824482000:06:021:0017 та на прилеглі до неї ділянки для розміщення заводу з виробництва біоетанолу за межами с.Заставці на території Старосинявської селищної ради, Хмельницького району, Хмельницької області.

ФОТО

Висловлюємо вдячність за підтримку

15 лютого 2023 року, ветерани Афганістану Старосинявщини відзначали 35-у річницю виведення військ з Демократичної Республіки Афганістан. Старосинявська громадська організація ветеранів Афганістану висловлює щирі слова вдячності за надану допомогу і підтримку представникам органу місцевого самоврядування: селищному голові Віталію Едуардовичу Здебському, який розділив з нами хвилини пам’яті, надав підтримку в проведенні заходу; депутату Старосинявської селищної ради Олександру Дмитровичу Миколайцю, директору СФГ «Вікторія» (с.Бабине) Олександру Анатолійовичу Голомаху за співпрацю, надану допомогу в організації заходу.

ФОТО

Кожен крок допомоги важливий

Жителі Пилявського старостинського округу ні на мить не призупиняють підтримувати своїх земляків на передовій.

ФОТО

У пам'ять Героїв Небесної сотні…

У центрі  Старої  Синяви біля  пам’ятних кубів Героям російсько-української війни відбулися заходи з вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні та полеглих воїнів АТО,  10-а річниця пам’яті Героїв Небесної сотні.  

ФОТО

У памʼяті нашій назавжди...

Спортивний дух, щедра порція емоцій та безмежна відданість! Саме таким був турнір з волейболу на базі Старосинявського ліцею ім. О.Романенка.