Відбулися методичні зустрічі ФОТО

Відбулися методичні зустрічі

У Старосинявському ліцеї імені О.Романенка відбулися методичні зустрічі з педагогічними працівниками закладів загальної середньої освіти Старосинявщини, згідно плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Старосинявської селищної ради».

Андрій Гашинський: річниця загибелі Героя ФОТО

Андрій Гашинський: річниця загибелі Героя

Сьогодні, 22 лютого 2024 року, минає річниця як у боях за Україну героїчно загинув  Гашинський Андрій Дмитрович на  Донецькому напрямку. Світла пам'ять Герою!

Відбулося громадське слухання щодо розміщення заводу з виробництва біоетанолу ФОТО

Відбулося громадське слухання щодо розміщення заводу з виробництва біоетанолу

У приміщенні Старосинявської селищної ради  відбулося громадське слухання з обговорення проекту детального плану території земельної ділянки з кадастровим номером 6824482000:06:021:0017 та на прилеглі до неї ділянки для розміщення заводу з виробництва біоетанолу за межами с.Заставці на території Старосинявської селищної ради, Хмельницького району, Хмельницької області.

Висловлюємо вдячність за підтримку ФОТО

Висловлюємо вдячність за підтримку

15 лютого 2023 року, ветерани Афганістану Старосинявщини відзначали 35-у річницю виведення військ з Демократичної Республіки Афганістан. Старосинявська громадська організація ветеранів Афганістану висловлює щирі слова вдячності за надану допомогу і підтримку представникам органу місцевого самоврядування: селищному голові Віталію Едуардовичу Здебському, який розділив з нами хвилини пам’яті, надав підтримку в проведенні заходу; депутату Старосинявської селищної ради Олександру Дмитровичу Миколайцю, директору СФГ «Вікторія» (с.Бабине) Олександру Анатолійовичу Голомаху за співпрацю, надану допомогу в організації заходу.

Кожен крок допомоги важливий ФОТО

Кожен крок допомоги важливий

Жителі Пилявського старостинського округу ні на мить не призупиняють підтримувати своїх земляків на передовій.

У пам'ять Героїв Небесної сотні… ФОТО

У пам'ять Героїв Небесної сотні…

У центрі  Старої  Синяви біля  пам’ятних кубів Героям російсько-української війни відбулися заходи з вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні та полеглих воїнів АТО,  10-а річниця пам’яті Героїв Небесної сотні.  

У памʼяті  нашій  назавжди... ФОТО

У памʼяті нашій назавжди...

Спортивний дух, щедра порція емоцій та безмежна відданість! Саме таким був турнір з волейболу на базі Старосинявського ліцею ім. О.Романенка.

Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні ВАЖЛИВО

Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні

Кіберполіція оголосила про ребрендинг проєкту MRIYA.  Відтепер в Україні діятиме новий покращений проект з кібербезпеки BRAMA (БРАМА). Це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.

Правильно опалюйте: обережно з вогнем! ФОТО

Правильно опалюйте: обережно з вогнем!

Рятувальниками Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області (смт Стара Синява)  регулярно здійснюються виїзди у населені пункти громади з метою надання допомоги та консультацій родинам, котрі опинилися у різних складних життєвих обставинах. Черговий рейд проведено у с.Липки.

Селищний голова провів особистий прийом громадян ФОТО

Селищний голова провів особистий прийом громадян

Сьогодні селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало  5-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації  у вирішенні особистих і робочих питань. Розглянуто  в основному особисті звернення, два робочих.