Фото без описуСьогодні селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало  5-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації  у вирішенні особистих і робочих питань. Розглянуто  в основному особисті звернення, два робочих.

  • Житель с.Дашківці звернулася до селищного голови з приводу  ямкового ремонту центральної вуличної дороги в с.Дашківці;
  • воїни-інтернаціоналісти на прийомі громадян порушували питання оформлення місцевого музею пам’яті воїнам, котрі загинули в Афганістані, Героїв Небесної сотні, Героїв АТО/ООС;
  •  жителька с.Іванківці звернулася з приводу надання роз’яснення щодо оформлення одноразової допомоги на лікування;
  • мешканка смт Стара Синява  порушувала питання оформлення городу, який вона обробляє;
  • під час прийому громадян обговорено питання роботи органу місцевого самоврядування, що стосуються  наповнення місцевого бюджету, підтримки та допомоги ЗСУ.

Участь  у вирішенні та обговоренні питань взяли: перший заступник селищного голови Олександр Попик,  заступник селищного голови Андрій Карпушин.  Усі питання обговорено під час прийому громадян, доручено службам відповідно до виконання ними своїх функціональних обов’язків  взяти під контроль вирішення актуальних для громадськості питань, надано роз’яснення та консультації.

Фото без опису

 

За матеріалами  прийому громадян.