ФОТО

З метою підтримати і допомогти

Працівниками соціальних служб  регулярно здійснюються виїзди у населені пункти громади з метою надання допомоги та консультацій родинам, котрі опинилися у складних життєвих обставинах.

ВІДЕО

Виставка «Великодні дива»

У  Бабинському сільському клубі було проведено виставку декоративно-прикладного мистецтва з нагоди величного свята Великодня, яку організувала завідуюча місцевим клубом Катерина Юркова.

ФОТО

Світ ловив мене, та не спіймав

Тепла, емоційна зустріч відбулася у місцевому Будинку культури з артистами театру імені Михайла Старицького.

ФОТО

Готуємося до поминальних днів

Через тиждень після Великодня, з 23 квітня по 25 квітня, розпочинаються  названі в народі "поминальні дні", коли українці відвідують на цвинтарі своїх померлих родичів. Офіційна церковна назва цих днів - Радониця, ще цей період зазвичай називають "проводами" або ж "гробками". Жителі сіл громади гуртуються для наведення благоустрою на місцевих кладовищах, пам’ятних місцях та парках.

НОВИНИ

Газопостачальник поверне до місцевого бюджету майже 350 тис грн

Господарським судом Хмельницької області задоволено позов Летичівської окружної прокуратури та визнано недійсними додаткові угоди до договору про закупівлю відділом освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради природного газу.

ВАЖЛИВО

Підсумки громадського обговорення у Сьомаківському старостинському окрузі

Під час громадського обговорення у Сьомаківському старостинському окрузі підтримали кандидатуру Якубцової Галини Іванівни  на посаду старости  104 жителі Сьомаківського старостинського округу, які мають право голосу на виборах.

ВАЖЛИВО

Фахівці ради взяли участь в сесії із налагодження міжнародного співробітництва

Асоціація міст України провела низку інформаційних онлайн-сесій із налагодження міжнародного співробітництва територіальними громадами України у рамках Проєкту «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та міжнародне співробітництво», що фінансується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) у рамках Підтримки реформи децентралізації в Україні (U-LEAD з Європою. Фаза II).

ВАЖЛИВО

Проєкт «Рука допомоги»

В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи.

ФОТО

Продовжуємо наводити благоустрій

У Старосинявській громаді  проходять дні благоустрою у населених пунктах. Вибираючи погожу днину, жителі кожного села гуртуються для наведення порядку в громадських місцях.

ВІТАННЯ

Вітання селищного голови з Великоднем

ДОРОГІ ЖИТЕЛІ ТА ГОСТІ СТАРОСИНЯВСЬКОЇ ГРОМАДИ! Від щирого серця вітаю вас зі світлим святом Воскресіння Христа! Великдень – найдобріше та найсвітліше свято. Воно приходить до нас разом зі справжньою весною, символізуючи оновлення та відродження. В ці дні серця сповнюються радості та любові до ближніх, а в душах пробуджуються надії та сподівання на краще.