ФОТО

Протезно-ортопедичне підприємство - з турботою про людей з особливими потребами

Інформуємо про забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інші окремі категорії  населення технічними та іншими засобами реабілітації. Хмельницьке державне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство є одним з найпотужніших в західному регіоні, яке повністю укомплектовано висококваліфікованими фахівцями у сфері протезування, ортезування, виготовлення ортопедичного взуття, виробів медичного призначення. Вже 30 років його фахівці допомагають людям, що в силу життєвих обставин мають обмежені функціональні можливості.

ФОТО

Українська делегація на 67-й сесії Комісії ООН зі становища жінок стала «голосом правди» про злочини росії — Ольга Стефанішина

У зв'язку з триваючою повномасштабною війною, на сесії ми мали свою особливу місію. Для нас було надзвичайно важливо, щоб питання злочинів, які коїть росія на території України, та покарання за них стало магістральним протягом всіх днів Комісії. Україна була «голосом правди».

ФОТО

Лікарі первинної ланки медицини обстежили понад 250 мешканців

Здоров’ям жителів громади протягом березня 2023 року опікувались лікарі Старосинявського центру первинної медико-санітарної допомоги. З метою надання медико-консультативної допомоги жителям віддалених сіл відбулися чергові виїзди сімейних лікарів у населені пункти об’єднаної громади.

ФОТО

Понад 1400 дітей постраждало від російської агресії

На початок квітня 2023 року більше ніж 1411 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф: 467 дітей загинуло та понад 944 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

ФОТО

Протидіяти захворюванню на сказ на території громади

У селищній раді відбулося термінове засідання виконкому, яке провела заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Надія Миколаївна Вікарська. Участь в роботі он-лайн засідання виконкому взяло 29 членів виконкому.

ВАЖЛИВО

Звернення селищного голови з нагоди проведення днів благоустрою

Шановні мешканці громади, керівники установ, підприємств та комунальних організацій! Звертаюся до вас із проханням активно взяти участь в проведенні щорічного місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Старосинявської селищної ради. Провести заходи з упорядкування та прибирання прилеглих територій, присадибних ділянок, розчистці дерев.

ФОТО

Гуманітарна допомога, реконструкція та реабілітація: Ольга Стефанішина провела зустріч з Гендиректором DG ECHO

Керівник Генерального Директорату Європейської Комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (DG ECHO) Мацей Поповскі здійснив свій перший візит на новій посаді саме в Україну.

ВАЖЛИВО

Сьогодні 400-та доба війни в Україні…

Шановні мешканці громади! Ситуація станом на 30 березня 2023 року на території Старосинявської громади контрольована.  Сьогодні  минає 400-та доба війни в Україні. Рік і місяць український народ мужньо захищає рідну землю.

ФОТО ТА ВІДЕО

Благодійна акція допомоги військовим

Кожен крок допомоги захисникам українських земель наближає перемогу. Старосинявська громада регулярно організовує заходи та всіляку підтримку фронту. Ось днями у приміщенні Старосинявського центрального будинку культури "Ритм" відбувся благодійний концерт «Хай живе вільна Україна !» за участі працівників та аматорів будинку культури, викладачів та учнів Старосинявськоі дитячої мистецької  школи, бібліотечних працівників та органу місцевого самоврядування.

ФОТО

Прибираємо території

Сьогодні відбувся захід із благоустрою на території села Уласово-Русанівка. Прибирання стихійного сміттєзвалища по вулиці Чорновола.