ФОТО

Селищний голова провів особистий прийом громадян

Селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало 4-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих та робочих питань.  Обговорено шляхи вирішення питань.  

НОВИНИ

Провели обстеження приміщення

Відповідними фахівцями служб проведено обстеження приміщення лікувального старого корпусу №1 КНП «Старосинявської багатопрофільної лікарні» комісійно, у складі представників АТ «Хмельницькобленерго», Старосинявської селищної ради, адміністрацією КНП «Старосинявського ЦПМСД» для визначення об'ємів ремонтних робіт та складання кошторисної документації.

НОВИНИ

Розглянули протоколи про порушення правил благоустрою

Сьогодні у селищній раді  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради. Голова адмінкомісії Надія Вікарська провела засідання, на яке прибуло  9 членів адмінкомісії.

ФОТО

Селищний голова провів засідання виконкому

Сьогодні у селищній раді проходило засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський. Участь в роботі  взяли  29  членів виконкому. Обговорено та прийнято рішення з наступних питань:

ФОТО

День вишиванки у Старосинявській громаді

Сьогодні українська громадськість та українська діаспора в різних країнах Світу відзначає Всесвітній день вишиванки. Це міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Зазвичай, дата проведення - щороку в третій четвер травня (у будній день).

ФОТО

Будьте обачні на водних плесах та з вогнем!

Працівники Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області та 34-ої державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області (смт Стара Синява)  працювали із жителями  Пасічнянського старостинського округу з метою роз’яснювальної роботи серед населення Старосинявської громади та розповіли як дотримуватися правил протипожежної безпеки у житловому секторі, поводження з вогнем під час весняно-літнього періоду та на водних плесах.

ФОТО

Проходять навчання рятувальників

У комунальній установі  «Старосинявська  місцева пожежна охорона» проходять чергові заняття працівників  з інструкторами навчального пункту аварійно рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області за програмою підготовки підрозділів місцевої пожежної охорони, щодо гасіння пожеж, рятування людей, проведення аварійно рятувальних та інших невідкладних робіт.

ФОТО

Спільними справами – до Перемоги України!

На звернення військовослужбовців -//- окремого стрілецького батальйону Старосинявська громада  організувала  чергову допомогу захисникам на фронт.  Закупили і передали  третій квадрокоптер DJI Mavic 3 Fly More Combo.