ФОТО

Не паліть сухих трав та гілля

Працівники Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області та 34-ої державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області (смт Стара Синява) та соціальний працівник Марина Каражбей працювали із жителями Сьомаківськогго старостинського округу (сіл Дашківці та Хутір Дашківський) з метою роз’яснювальної роботи серед населення Старосинявської громади та розповіли як дотримуватися правил протипожежної безпеки у житловому секторі, поводження з вогнем під час весняно-літнього періоду.

ФОТО

Об’єднали сили для допомоги військовим

Чітка планомірна співпраця селищної ради із ТОВ «Енселко Агро» впродовж багатьох років  відома гарними справами на розвиток громади й підтримки жителів у підтримці соціальної сфери та відбудови інфраструктури. З початком повномасштабного вторгнення російських окупантів на мирні українські землі  усі сили  масштабного аграрного підприємства  та селищної ради спрямовано на допомогу ЗСУ, переселенцям, оборонним заходам.

ФОТО

У межах ініціативи першої леді зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я міністерства представили пріоритетні проекти

У межах ініціативи першої леді України Олени Зеленської зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я 10 травня відбулося розширене засідання Міжвідомчої координаційної ради з питань охорони психічного здоров’я та надання психологічної допомоги особам, які постраждали внаслідок агресії РФ проти України.

ФОТО

Материнське серце відчувало…

Кожна думка, кожен свідомий крок прямують до миру і добра на землі… Кожна мить не дає спокою, коли нині триває війна на мирних українських землях. Її материнське серце відчувало, щось трапилось…

ФОТО

Відремонтували ділянки вуличних доріг

Спільні справи об’єднують та дають розуміння важливості їх для сучасного суспільства в умовах воєнного стану. Враховуючи інтереси жителів сіл Лисанівці та Паньківці, орендарі земельних ділянок в селі згуртувалися для проведення належного благоустрою ділянки вуличної дороги.

ФОТО

Скільки б років не минуло, єдиним залишається прагнення миру і злагоди

Кожна доля  учасника війни непроста… Вони боролися за МИР на рідній землі, відстоювали право на людяність та мирне життя у своїй країні, захищали майбутнє дітей. Староста Пасічнянського старостинського округу Анатолій Базелюк із завідуючою Пасічнянським сільським Будинком культури Валентиною Семенюк вшанували пам'ять загиблих у Другій Світовій війні покладанням квітів до могили невідомого солдата.

ФОТО

Відкрили Меморіальну дошку Герою Ігорю Русому

У спогадах постає Його образ – усміхнений, впевнений та радісний, із великим бажанням перемоги та процвітання рідній Україні… Звучить гімн Майдану «Пливе кача», і всі засмучено поринають у спогади. «Пам’ять… Вона нетлінна і вічна…  Гірка пам’ять! Вона ніколи не згасне!»,- говорять ведучі заходу із вшанування пам’яті Героя Ігоря Русого, відкриваючи меморіальну дошку пам’яті загиблому військовому.

НОВИНИ

Зміни до заповнення реквізиту «Призначення платежу»

Cтаросинявська державна податкова інспекція ГУ ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що з метою врегулювання механізму сплати податків, зборів, платежів, єдиного внеску в умовах дії міжнародного стандарту ISO 20022 затверджено наказ Міністерства фінансів України від 22.03.2023 № 148 «Про затвердження Порядку заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх поверненню», який зареєстрований в Міністерстві юстиції України 28 березня 2023 року за №528/3958 та набирає чинності з 01 квітня 2023 року (далі - Порядок №148). Цим наказом передбачено, що платники під час сплати податків, зборів, платежів, єдиного внеску з 01 липня 2023 року використовують виключно структурований формат реквізиту «Призначення платежу», який включає заповнення тільки двох обов'язкових полів, а саме «Код виду сплати» та «Додаткова інформація запису». Це не стосується платників єдиного рахунку.

ВАЖЛИВО

Звернення селищного голови

Шановні мешканці  Старосинявської громади! Жертовні втрати українського народу впродовж Другої світової війни були колосальними, ми повинні пам’ятати про це. У День пам’яті і примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні із великим сумом та вдячністю згадуємо усіх, хто наближав довгоочікуваний мир шляхом боротьби з ворогом та своїми стражданням впродовж років.