ФОТО

Продовжуємо наводити благоустрій

У Старосинявській громаді  проходять дні благоустрою у населених пунктах. Вибираючи погожу днину, жителі кожного села гуртуються для наведення порядку в громадських місцях.

ВІТАННЯ

Вітання селищного голови з Великоднем

ДОРОГІ ЖИТЕЛІ ТА ГОСТІ СТАРОСИНЯВСЬКОЇ ГРОМАДИ! Від щирого серця вітаю вас зі світлим святом Воскресіння Христа! Великдень – найдобріше та найсвітліше свято. Воно приходить до нас разом зі справжньою весною, символізуючи оновлення та відродження. В ці дні серця сповнюються радості та любові до ближніх, а в душах пробуджуються надії та сподівання на краще.

ВАЖЛИВО

Допомога переселенцям: справу продовжуємо

Із 01 січня 2023 року до  сьогодні 10.04.23 р. близько 750 ВПО залишаються проживати в громаді. Продовжують ще прибувати переселенці з тимчасово окупованих міст України.

ФОТО

Подарунки до Великодня із Польщі

На Вербну неділю  представники волонтерського руху із Польщі вже вдруге приїхали у Старосинявську громаду, щоби допомогти і підтримати дітей, котрі  виховуються в родинах, які перебувають у складних життєвих обставинах.

ФОТО

Отримали перемогу на Всеукраїнському конкурсі

Творче та естетичне виховання підростаючого покоління є головною метою, яку  наслідують викладачі Старосинявського будинку творчості школярів. Адже  міцний фундамент знань та кругозір  вихованців  закладається і формується змалечку. Діти – то  наше майбутнє!

ВАЖЛИВО

89% українців позитивно ставляться до ЄС, 79% підтримують вступ до Євросоюзу

Якби найближчим часом відбувся референдум стосовно вступу України до Європейського Союзу, то за вступ до цієї організації проголосували би 79% усіх опитаних, або 92% тих, хто збирається взяти участь у такому референдумі (проголосували б проти — відповідно 7% і 4%). У березні 2021 р. за вступ до ЄС мали намір голосувати 59% усіх опитаних, або 80% тих, хто збирався взяти участь у референдумі (проголосували би проти — відповідно 26% і 17%).

Під час служби на Благовіщення у Заставецькому храмі

7 квітня православні відзначають велике свято - Благовіщення Пресвятої Богородиці. Сьогодні до Заставецького храму Свято-Різдва-Богородиці прийшло  близько 300 людей. Відбулися збори прихожан релігійної організації «Православна релігійна громада Свято-Різдво-Богородичного храму с.Заставці».  Громада запросила старосту с.Заставці Володимира Матіяша.

ФОТО

Відбулася сільськогосподарська ярмарка до великодніх свят

Сьогодні зранку у свято Благовіщення на окраїні центральної площі Старої Синяви екологічну чисту, якісну сільськогосподарську продукцію представили аграрії Старосинявської громади напередодні великодніх свят.

ФОТО

Наводимо благоустрій разом!

Гарний настрій людей значною мірою залежить від того, яким вони бачать своє рідне село. Саме тому велике значення для жителів села Теліжинці має благоустрій.