НОВИНИ

Державні аудитори Хмельниччини задокументували втрати, завдані Комунальному підприємству комбінат комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради

Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області у І кварталі 2023 року проведено ревізію фінансово-господарської діяльності Комунального підприємства комбінат комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради (КП ККП) за період 01.01.2019 року по 31.12.2022 року.

ВАЖЛИВО

Здається щойно нагадували про потребу передати показники, і ось знову…

Промайнув ще один місяць. Отже, нагадуємо: показники за квітень потрібно передати в проміжку з 29 квітня до 3 травня включно. Не звертайте увагу на вихідні дні, наші онлайн сервіси працюють цілодобово. 

ФОТО

Задумайтесь, перш ніж палити…

За повідомленням керівника  КУ «Старосинявської МПО», працівниками  установи на постійні основні проводяться інформаційно-роз’яснювальні бесіди з жителями громади, як дотримуватися правил протипожежної безпеки.  Найчастішою причиною пожеж є необережне поводження з вогнем, особливо у весняний період, коли на полях та парках залишився сухостій трав і гілля.

ФОТО

Наше завдання – роз’яснити і допомогти

Працівниками соціальних служб селищної ради  регулярно здійснюються виїзди у населені пункти громади з метою надання допомоги та консультацій родинам, котрі опинилися у складних життєвих обставинах.

НОВИНИ

Підсумки ІІ-го етапу громадського обговорення у Сьомаківському старостинському окрузі від 30 квітня 2023 року

Під час громадського обговорення у Сьомаківському старостинському окрузі, враховуючи результати завершального ІІ-го етапу громадських слухань, підтримали кандидатуру Якубцової Галини Іванівни  на посаду старости  109 жителів Сьомаківського старостинського округу, які мають право голосу на виборах.

ФОТО

З Україною в серці!

«З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ »,-  саме ця тема  28 квітня 2023р.  об’єднала художні номери концертної програми та виставку декоративно-ужиткового мистецтва обласного огляду-конкурсу колективів художньої самодіяльності закладів освіти Старосинявської громади.

ВАЖЛИВО

Упродовж січня – березня 2023 року аудитори Хмельниччини забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 4,2 млн грн

Працівники Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області за перший квартал поточного року провели 104 заходи державного фінансового контролю, за результатами яких задокументовано втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 5,8 млн грн та встановлено порушень законодавства у сфері закупівель на суму понад 136,6 млн грн