Фото без описуШановні жителі громади, депутати селищної  ради, члени виконавчого комітету, працівники селищної ради та ветерани органів місцевого самоврядування! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Велика роль у цьому процесі належить депутатам місцевих рад, які представляють інтереси своєї територіальної громади.

Повсякденними турботами людей сьогодні переймаються не лише депутати, які входять до складу місцевих рад, а й члени виконавчого комітету, службовці органів місцевого самоврядування, які беруть участь у вирішенні багатьох питань. Це свято нашої громади, громади кожного села, селища, кожного мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

Діяльність селищної ради є відкритою, прозорою та спрямованою на задоволення життєвих потреб мешканців громади.

З часу створення громади – 2015 року - відбулося  багато змін.  Повірте, досить непросто тривало становлення громади, як органу місцевого самоврядування.   За цей відрізок часу ми налагодили тісну співпрацю з інвесторами, які працюють на землі в кожному населеному пункті. Як наслідок близько 6  млн. гривень  вони вклали в розвиток соціальної сфери на селах, підтримки програм соціально-економічного розвитку краю. За цей період на території громади реалізовано понад 35 програм розвитку різних напрямків діяльності, сфер,

Кожна проблема потребує часу для знаходження шляхів вирішення, ґрунтовно готувалися необхідні документи, розроблялися проекти рішень та програм, тому, не все відразу – процеси  відбуваються поступово…

Звичайно, нелегко працювати в умовах реформування та нестабільній соціально-політичній обстановці, з дотриманням проти епідеміологічних заходів на місцях, але кожен із мешканців громади уже бачить результат, є різні погляди, амбіції,  є різні думки, але  життя йде вперед, і ми повинні встигати іти в ногу з часом. 

Старосинявська селищна рада робить усе можливе, щоби реалізувати поставлені жителями громади найактуальніші завдання.

Нині на порядку денному ще багато проблем, розв’язання яких дасть можливість Старосинявщині розвиватися стабільно, поступово і впевнено йти в майбутнє. А визначальну роль у вирішенні життєво важливих питань відіграють саме органи місцевого самоврядування.

Висловлюю  вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного з нас бути почутим.

Завдяки  роботі  депутатського корпусу селищної ради, структурних підрозділів  та виконавчого комітету селищної ради сьогодні вдається вирішувати чимало непростих питань, реалізовувати багато перспективних планів та задумів, нових проектів.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, котрі віддали частину своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане частиною творчої роботи кожного з нас.

Уклін і шана вам, дорогі старосинявці, за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди.

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє Старосинявської громади додають сили і наснаги! Миру, добра, успіхів та процвітання! Зі святом вас!

  З повагою та вдячністю за співпрацю, селищний голова Віталій Здебський.