Фото без описуСьогодні в селищній раді відбулося он-лайн засідання  виконавчого комітету, яке провів перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик.  Участь в роботі  взяли 36 членів виконкому із 47. Розглянуто та прийнято рішення із 3-ох питань порядку денного, котрі викликані вимогами часу і чинного законодавства та практичною діяльністю структурних підрозділів, комунальних установ селищної ради та жителів громади.

Розглянуто такі  питання:

  • 1.Про уповноваження посадових осіб складати протоколи про адміністративні правопорушення за статтею 44-3 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення»;
  • 2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 09 лютого 2021 року № 08/2021 «Про створення комісії з питань техногенно –екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Старосинявської селищної ради»;
  • 3. Про затвердження актів обстеження зелених насаджень та надання дозволу на зріз дерев на території Старосинявської селищної ради.

У розділі «РІЗНЕ» членами виконавчого комітету обговорено процес формування та затвердження платної послуги з медичного огляду військовозобов’язаних на визначення придатності до військової служби, яку має надавати КНП «Старосинявська БЛ»; наголошено на всебічній підтримці військовослужбовців, що мешкають на території громади, зокрема – передбачити у селищному бюджеті витрати на проходження медогляду; застережено відповідні служби щодо контролю та приведення у відповідність до діючих правил рух важко габаритних транспортних засобів на ділянках доріг від Старої Синяви до Хмельницького та від Старої Синяви до Йосипівки, Нової Синявки, де на сьогодні практично нанесено значних збитків дорожньому асфальтовому покриттю.

Пропозиції та суттєві зауваження членів виконавчого комітету зафіксовано, спрямовано до реагування відповідних органів. Підсумки  роботи  виконкому підвів перший заступник селищного голови Олександр Попик.  

За матеріалами виконкому.