Фото без описуДОРОГІ ВОЇНИ –ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТИ, ВЕТЕРАНИ АФГАНСЬКОЇ ВІЙНИ! Сьогодні минає 33 роки, як закінчилася війна в Афганістані… Відзначення в Україні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав свідчить про глибоку повагу суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки нести нелегку військову службу в гарячих точках світу.

Шановні воїни–афганці, учасники бойових дій на території інших держав, неодноразово ризикуючи своїм життям, ви чесно забезпечували спокій та стабільність у багатьох країнах, чим заслужили визнання і вдячність їхніх народів. Тисячі вихідців з України пройшли крізь вогонь « війни Афганського пекла», що принесла нам численні трагедії та біль утрат. Десятки були зі Старосинящини…

Ми пам’ятаємо і завжди пам’ятатиме про кожного нашого загиблого співвітчизника.

Шановні афганці, від імені депутатів селищної ради, членів виконкому та особисто від себе дякую усім ветеранам-інтернаціоналістам за їх готовність до захисту рідної землі та вміння перемагати, за піклування про родини загиблих і патріотичне виховання молодого покоління.

У селищній раді діє Програма діяльності Старосинявської районної організації ветеранів Афганістану на 2020 – 2023 роки, завдяки якій ми підтримуємо воїнів-афганців.

Нам потрібне об’єднання зусиль у питаннях соціального захисту інвалідів і ветеранів бойових дій та сімей загиблих. Коли в державі біда, нам треба об’єднуватися і не дати жодного шансу провокаторам, розхитати країну та внести сум’яття в народ. Ми маємо підтримати Україну, тому що Україна у нас одна, підтримати громаду, в якій ми живемо.

Бажаю міцного здоров’я і мирного неба. Щастя вам і вашим рідним, добра та благопрлуччя у ваших родинах, здійснення усіх задумів та нових досягнень у ваших справах!

 

З глибокою шаною та повагою, 

селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ