Фото без описуНа сьогодні завершено на території  Старосинявської громади проект "Забезпечення системного реагування на потребу дітей, які повернулися до біологічних сімей з інтернатних закладів та дітей групи ризику" від ГО "Ліга соціальних працівників України" в рамках реалізації проекту Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Проект, який розпочав свою дію із  липня 2023 року, був націлений допомогти родині віднайти, за допомогою фахівця, свій ресурс для збереження цілісності сім'ї. У нашій громаді працювала відповідальним фахівцем із соціальної роботи в.о. директора Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді селищної ради Інна Сергіївна Шуляк.

У проекті брали  активну участь 10 дітей із Старосинявської громади: із сільських населених пунктів Нова Синявка,  Дашківці, Олексіївка, Заставці, Цимбалівка.  В рамках проекту батьки та діти отримали психологічну допомогу, підтримку та навчилися долати життєві негаразди по новому.

Бути частиною команди Ліги соціальних працівників України велика честь! Працювати на благо дітей повне задоволення! Змінювати світ на краще - наше покликання!

За матеріалами Старосинявського ЦСССДМ