Фото без описуКожен справжній українець має за честь  виконати  основне завдання з тилу – підтримки та все можливої допомоги наших бійців на передовій. До акції підтримки захисників мирних земель України активно долучилися працівники культури Старосинявської громади, котрі об’єдналися для важливої місії допомоги ЗСУ спільно з органами місцевого самоврядування.

У с.Залісся діловод селищної ради Любов Дубик, завідувачка сільського Будинку культури  Лариса Тодорова, бібліотекар Ольга Мовчан соцпрацівниця Олена Герега, місцева фельдшерка  Оксана Левчук організувалися спільно із жителями сіл Подоляни та Залісся для допомоги ЗСУ.

Жителі Заліссянського округу виготовили  понад 100 шт. окопних свічок. Закупили 35 кг парафіну самостійно.

Плели маскувальні сітки дружньою родиною жителі сіл Залісся і Подоляни розмром – 6х4 та 6х6, завершують плести  третю сітку.

У приміщенні офісу старости Заліссянського старостинського кругу ради всі небайдужі жителі сіл допомагають у виготовленні маскувальних сіток. Готують посилки на передову своїм землякам військовослужбовцям.

Організовуємося, хто чим може, сприяти нашим бійцям переживати надскладні умови «зимового фронту». Об’єднавши всі сили – з упевненістю прямуємо до Перемоги України!


Старосинявський Будинок культури