Фото без описуЗа Україну віддав своє життя 12 березня 2024 року  Телендій Віктор Тимофійович на території с.Дачне,  Одеського району,  Одеської області.

Страшна звістка знову блискавично  сколихнула нашу громаду…

За Україну віддав своє життя 12 березня 2024 року  наш Герой -  ТЕЛЕНДІЙ Віктор Тимофійович.

Військовослужбовець  народився  у багатодітній родині 15 серпня  1974 року в селі Бабине, Старосинявського району, Хмельницької області.

Навчався у Бабинській середній школі. Після закінчення школи вступив до Пилявського сільського професійно-технічного училища (колись СПТУ).  Здобув професію тракториста.

У 1992 році пішов служити в армію, повернувся  в 1994 році.

Працював трактористом у місцевому колгоспі, довелося важкою працею заробляти на життя родини різноробочим на будівництві у Києві. У 2017 році розпочав займатися одноосібним селянським господарством.

З перших днів повномасштабного вторгнення в Україну окупантів пішов захищати країну - мобілізований на військову службу в 2022 року 10-им відділом Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. 

Служив матросом резерву запасного взводу 33 запасної роти.

Телендій Віктор Тимофійович віддав своє життя під час несення військової служби 12 березня 2024  року в с.Дачне Одеського району, Одеської області.

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття дружині Вірі Іванівні Телендій, донькам Богдані та Наталії, рідним братам та сестрам, усій  родині Героя.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими.

... Низький уклін вам, наші Янголи! Родині сил витримати цей невимовний біль.

  Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої  вічно живуть у наших серцях!