КІЛЬКІСТЬ ХВОРИХ НА COVID-19 ЗБІЛЬШИЛАСЯ…

Сьогодні під головуванням селищного голови Віталія Здебського відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, під час якого визначено напрямки роботи відповідних служб під час карантину та продовжено карантинні заходи згідно вимог Постанови КМУ №270 від 24.03.21 (зі змінами) до 30 квітня 2021р.

ЧОРНОБИЛЬ: В ІСТОРІЇ ТА ФАКТАХ

Чорнобиль... від цього моторошного слова здригається земля. Тепер це слово знає весь світ. Чорнобиль - це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам’ять, це наш нестерпний біль. 26 квітня 1986 року – одна із найскорботніших дат в історії нашого народу, спогад про яку пронизує серце гострим болем. Ця трагедія вважається глобальною, найжахливішою катастрофою в історії людства. Чорнобиль і досі є незагоєною раною.

ТРИВАЮТЬ РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ У СЕЛАХ

Дбати про чистоту довкілля і території, де живемо, - справа непроста, але благородна… Тому працівники органу місцевого самоврядування – Старосинявської ОТГ - діловоди, працівники структурних підрозділів та комунальні підприємства селищної ради продовжують працювати над благоустроєм територій, пам’ятних місць, могил невідомих солдатів та територій парків, скверів в населених пунктах громади.

Старосинявська громада вступила до Асоціації міст України

До Асоціації міст України вступили 86 нових громад. Про це голова АМУ, мер Києва Віталій Кличко заявив на засіданні Правління Асоціації міст України, яке відбувається в онлайн-режимі. У тому числі до АМУ долучилися дві громади з Хмельниччини серед яких і наша.

ПРАЦЮВАЛИ НАД БЛАГОУСТРОЄМ ТЕРИТОРІЙ

Сьогодні працівниками структурних підрозділів селищної ради, КП «Старосинявський комунгосп», Пилявської місцевої пожежної команди оперативно проведено роботи з ліквідації смітників і прибирання території парку в центрі селища по вулиці Грушевського (навпроти приміщення поліції).

ЗАПРОПОНУВАЛИ ВНЕСТИ ЗМІНИ ДО СЕЛИЩНОГО БЮДЖЕТУ

Сьогодні у селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету в режимі відео конференції, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю 24 членів виконкому, котрі зареєструвалися . Робота виконкому тривала майже 1,5 години.

ЯКА СИТУАЦІЯ З ВАКЦИНУВАННЯМ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ?

Тема захворювання на корона вірусну інфекцію та як вберегтися від цього, - досить хвилююча на сьогодні. І звісно, краще б її ніколи не торкатися, але час поставив свої вимоги, тому в даному матеріалі зібрано найбільш актуальні запитання жителів громади про коронавірус, які адресовано головному лікарю КНП «Старосинявський ЦПМСД», голові постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту селищної ради Надії Олександрівні Ананьєвій.

КОМІСІЯ ТЕБ ТА НС ВІДНОВИЛА РОБОТУ РИНКІВ

Сьогодні під головуванням селищного голови Віталія Здебського відбулося дистанційно засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, під час якого визначено напрямки роботи відповідних служб та відкореговано карантинні заходи із 16.04.2021р. Розглянуто питання «Про заходи із запобігання поширенню на території Старосинявської громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»

ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В АКЦІЇ «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ»

У рамках щорічної акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій населених пунктів з метою поліпшення санітарного та естетичного стану територій з 01 квітня по 01 травня 2021 року на території Старосинявської селищної ради проводиться місячник санітарної очистки та благоустрою.