Шановні жителі громади, керівники установ та  комунальних організацій!

В силу обставин, що склалися із захворюваності на COVID-19, ми сьогодні змушені навчитися працювати в умовах карантину. Звертаюся до вас із проханням взяти участь в проведенні щорічного місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Старосинявської селищної ради, враховуючи карантинні обмеження.

ПРАЦЮВАЛИ ПОСТІЙНІ ДЕПУТАТСЬКІ КОМІСІЇ

У селищній раді працювали постійні депутатські комісії, котрі розглянули усі 138 питань, що запропоновано винести на розгляд 7-ої чергової сесії селищної ради.

COVID-19 – ВЕСНЯНІ ЗАГОСТРЕННЯ

Станом на ранок 27 березня 2021 року на Старосинявщині різко збільшилася кількість випадків захворювань на корона вірус, щотижня зростає кількість хворих як серед дорослого населення, так і дітей.

ЛІКВІДОВАНО БЛИЗЬКО 16 ПРОРИВІВ МЕРЕЖІ СТАРОГО ВОДОГОНУ

Комунальним підприємством Старосинявської селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1» (керівник Валентин Матіяш) лише за останні два місяці ліквідовано близько 16 масштабних проривів гілки старого водогону у Старій Синяві. Найчастіше прориви стаються на вулицях Щорса, Грушевського, Ватутіна, Івана Франка, котрі виникали внаслідок «прориву» труб «старого водогону» та поломки під час індивідуального підключення.

У ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КОМУНАЛЬНИХ СЛУЖБ

Комунальні служби Старосинявської ОТГ на сьогодні представляють КП «Старосинявський комунгосп» та КП «Старосинявський центральний водоканал №1». Від імені селищного голови Віталія Здебського секретар селищної ради Світлана Лакуста, заступники селищного голови Надія Вікарська та Олександр Попик привітали працівників комунальних підприємств з нагоди професійного свята – Дня комунальних служб та вручили грамоти селищної ради і подякували за непросту щоденну роботу.

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

У залі КП «Старосинявського РБК» проходило засідання виконавчого комітету з дотриманням карантинних норм, яке провів селищний голова Віталій Здебський. В роботі взяли участь 21 член виконкому, окремі депутати селищної ради, керівники комунальних установ селищної ради. Розглянули 18 питань порядку денного, що стосувалися життєзабезпечення громади.

За фактом привласнення пів мільйона гривень, виділених на будівництво школи, судитимуть підрядника, інженера технічного нагляду та посадовців райдержадміністрації.

Завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ СТАРОСИНЯВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ АВТО

На Хмельниччині поліцейські офіцери громади отримали помпові рушниці та службові автомобілі «Renault Duster». Старосинявську громаду в офіційній частині представляли: перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик, поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області Олександр Майданевич.

КОМІСІЄЮ ТЕБ І НС ПОСИЛЕНО ЗАХОДИ У БОРОТЬБІ ІЗ CОVID-19

Сьогодні під головуванням першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Попика відбулося засідання комісії з питань техногено-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, під час якого визначено напрямки роботи відповідних служб та посилено карантинні заходи, у звязку з тим, що різко збільшилася кількість хворих на коронавірусну інфекцію.