ПІДТРИМАТИ І НАДАТИ ДОПОМОГУ – ОСНОВНЕ ЗАВДАННЯ ЦЕНТРУ

Працівники Старосинявського ЦСССДМ здійснюють роботу з надання соціальних послуг тим, хто їх найбільше потребує. Так, працівники центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з поліцейським офіцером громади Віталієм Біликом здійснено виїзди в населені пункти громади, а саме с. Іванківці, с. Уласово Русанівка та смт. Стара Синява, у яких відвідали сім’ї, що перебувають на обліку центру.

У СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРОХОДИВ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Сьогодні у селищній раді відбувся прийом громадян, який провів селищний голова Віталій Здебський та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Надія Вікарська.  На прийомі побувало 8 жителів громади, які зверталися із актуальними питаннями сьогодення та особистими питаннями:

У ДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ

Сьогодні селищний голова Віталій Здебський зустрівся із колективом сектору поліцейської діяльності №1 відділення поліції №1 Хмельницького регіонального управління Національної поліції ГУНП в Хмельницькій області з нагоди їхнього професійного свята.

25- років Конституції УКРАЇНИ

У залі Будинку культури проходили урочистості з нагоди 25-ої річниці Конституції України. Ведучі розпочали свято словами: «Сьогодні свято на моїй землі, де проживають вільні люди вже віками, в степу, в горах, на заході і сході, тріпоче волі вітер жовто-синіми прапорами…» Селищний голова Віталій Здебський відкрив урочистості:

Зимовий тариф «Хмельницькгаз Збуту» заморожено

Запланований запуск тарифу «Твій газ На Зиму» ього річ не відбудеться, адже стрімке зростання цін на природний в Україні та Європі призвело до його «заморожування». Від моменту запуску річних тарифів на газ вартість блакитного палива на Українській енергетичній біржі зросла на 30% – до 12,14 гривень за кубометр у червні (середньозважена ціна з ПДВ на умовах післяплати). Ціна газу на нідерландському хабі TTF збільшилась на 23% і наразі складає 28,35 євро за Мегават/год.

Забезпечення протипожежної безпеки під час проведення жнивної кампанії , стан санітарного – епідеміологічного благополуччя і забезпечення населення громади питною водою гарантованої якості

Сьогодні, 25 червня 2021 року, під головуванням Старосинявського селищного голови Здебського Віталія Едуардовича, дотримуючись протиепідемічних вимог, у режимі відео конференції, відбулося чергове засідання селищної комісії з питань ТЕБ і НС з розгляду запланованих питань :

Вітання селищного голови з Днем Конституції України.

Шановні жителі Старосинявської громади! 28 червня 2021 року ми відзначаємо одне з головних державних свят – День Конституції України, 25-у річницю з дня прийняття Основного закону України. Сьогодні наша держава розвивається за демократичними принципами, які понад усе цінують право людини на особисте життя,  здоров’я, честь і гідність, власну думку, свободу слова та дій.

КІЛЬКІСТЬ ХВОРИХ на COVID-19 ЗБІЛЬШИЛАСЯ + ДВА НОВИХ ВИПАДКИ…

 Станом на  24 червня  2021 року  на Старосинявщині  збільшилася кількість випадків  захворювань на корона вірус  від початку пандемії,  16  хворих лікується,  з них двоє дітей, про це детальніше  інформує  головний  лікар  Старосинявського ЦПМСД   Надія Ананьєва: 

З НАГОДИ 25-ої РІЧНИЦІ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ…

У залі  Старосинявського Будинку культури  проходило засідання «круглого столу» на тему «Реалізація конституційних положень  у Старосинявській територіальній громаді: досягнення, проблеми і перспективи».