ЯК І ДЕ ВАКЦИНУВАТИСЯ ВІД COVID-19 ?

Боротьба з COVID-19 - це не тільки стаціонарне або амбулаторне лікування цієї хвороби, це ще профілактичні заходи й, звісно, вакцинація, яка є одним з ключових факторів збереження населення від наслідків цього інфекційного захворювання.

«Матінко рідна, голубко свята!» 

У селі Мшанець Старосинявської територіальної громади відбувся святковий захід, приурочений до 30-ої річниці незалежності України. «Мати – найрідніша людина! Ії голос, яким би він не був, мелодійний чи ні, все одно наймилозвучніший. Теплі руки матері – це перше, що відчуває малюк. Ніжні дотики, колискова, ласкаві слова – все це прояви материнської любові, тепла. Мати – це та, хто дала життя, дала можливість з’явитися на цей світ, побачити сонце та небо, пробігти зеленою травицею, проявити себе у цьому світі. Навіть, коли мама багато чого забороняла робити, життя, яке вона дала, дає можливість проявляти себе, творити у нашому світі, нести у нього свою працю, тепло своєї душі…», - такі слова присвячували ведучі Матері, жінці та країні, в якій ми живемо.

РОЗПОЧАТО СВЯТКОВУ ЕСТАФЕТУ: 30-ть РОКІВ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

У Заліссянському сільському Будинку культури відбувся захід, присвячений 30 -ій річниці Незалежності України: "Живу тобою, Батьківщино!". Ведучі Євген Колибаба та Ольга Мовчан розпочали свято словами: «Батьківщино, Вітчизно, країно моя! Де б в житті я не був, ти завжди біля мене, зі мною. Ти - це сонце барвисте, це - ліс, це - поля, я пишаюсь твоєю красою! Ти - вишневий садок, біля хати червона калина. Ти - це спів солов'я навесні у гаї. Ти - це пам'ять віків, Батьківщина моя, Україна!»

"Родина, родина, від батька до сина..."

Такими теплими словами відомої української пісні названо захід, приурочений до подій 30-ої річниці незалежності України у Цимбалівському сількому будинку культури, який відбувався як свято української родини.

КОНКУРС ДЛЯ ДИРЕКТОРІВ ШКІЛ

У залі засідань Старосинявської селищної ради пройшов конкурсний відбір на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти Дашковецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., ДНЗ» та Мшанецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., ДНЗ».

ВІДБУЛАСЯ РОЗШИРЕНА РОБОЧА НАРАДА СТАРОСТ

У селищній раді проходила розширена робоча нарада для старост населених пунктів Старосинявської територіальної громади, яку провели заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Надія Вікарська та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Оксана Бондарчук. Розглянуто актуальні питання організації роботи старост згідно вимог діючого законодавства, обговорено проблемні питання виконання обов’язків та роботи із зверненнями громадян.

ПІД ЧАС ЗУСТРІЧІ ОБГОВОРЕНО ПИТАННЯ ОПОДАТКУВАННЯ

У рамках співпраці з територіальними громадами та проведення роз’яснювальної роботи начальник Старосинявської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Галина Гук провела робочу зустріч із головою Старосинявської селищної ради Віталієм Здебським щодо реалізації резервів наповнення бюджету.

«Рука допомоги»

Шановні жителі громади, маєте можливість скористатись пілотним проектом, який отримав назву «Рука допомоги». Рука допомоги простягнута для всіх