Фото без описуВнаслідок гідронадмірного тиску на гідротехнічній споруді (ГТС) біля с.Ожарівка Старосинявського району відбулося руйнування несучих конструкцій ГТС (яке знаходиться в аварійному стані з 2013 року). В результаті чого відбувся швидкий відтік рівня води зі ставка площею 10 га. Дана подія була помічена жителями с.Ожарівка і одразу повідомлена у 34 ДПРП ГУДСНС України у Хмельницькій області.

На місце події виїхали представники 34 ДПРП ,Старосинявської ОТГ, поліції. По приїзді встановлено факт прориву, який відразу було локалізовано силами жителів с.Ожарівка, відділу НП та представниками 34ДПРП (за допомогою дерев’яного щита було перекрито стічну трубу, накрито клейонкою та забухтовано мішками з глиною).  В наслідок даного прориву житлові будинки, надвірні споруди та  присадибні ділянки не були підтоплені.

Рятувальники працювали разом із керівниками -  першим заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрієм  Карпушиним та  начальником   Старосинявського РС ДСНС у Хмельницькій області Валентином  Матіяшем. 

Фото без опису


      Прес-служба ДС НС.