«Міцна сім’я  - міцний фундамент держави», -  актуальне прислів’я  заставляє задуматися кожного над суттю життя та виховання підростаючого покоління. Старосинявським центром  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради  з метою здійснення контролю за цільовим використанням державної допомоги при народженні дитини та створенням належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей, протягом 9 місяців поточного року  здійснено 84 вибіркових обстежень окремих сімей за місцем проживання.

Працівники центру обстежили умови виховання та проживання родин, сімей, які би використовували «дитячі гроші» не за призначенням – не виявлено.

Старосинявський ЦСССДМ доводить до відома усіх, хто отримав допомогу при народженні дитини чи буде отримувати - будьте  готові до того, що до вас прийде працівник центру здійснити контроль за цільовим використанням коштів.

Працівники центру виконують свої посадові обов’язки, тому просимо з розумінням поставитись до перевірки.

Допомога призначається лише за особистим зверненням громадян і, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.10.2014 № 623, передбачає перевірку її цільового використання.

 

За інформацією Старосинявського центру
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.