10 жовтня 2018 року відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, яке відкрив та провів заступник голови комісії з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Кондратюк В.О.

На порядок денний винесено одне питання: Про погодження проекту розпорядження селищного голови «Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік». Участь в роботі комісії взяли шість членів комісії із десяти, а також заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лакуста С.В., перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Карпушин А.А., Секретар селищної ради Гарник Н.І., головний бухгалтер ЦРЛ Данілкович В.О., в.о. головного лікаря ЦПМСД Стаднік А.В.

Заступник начальника управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Гноянко І.С. доповіла, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 19.09.2018 року №650 - р «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству охорони здоров’я на 2018 рік, та розподіл медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам між бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами об’єднаних територіальних громад» було передбачено медичну субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам між бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами об’єднаних територіальних громад в сумі 1402200,00 гривень на оплату праці працівників центру ПМСД.

Відповідно до рішення сесії обласної ради від 27.09.2018 року №55-21/2018 - р «Про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік» передбачено іншу субвенцію з місцевого бюджету в сумі 91000,00 гривень на забезпечення інсулінами хворих на цукровий діабет, що потребують інсулінотерапії.

Також, відповідно до рішення сесії обласної ради від 27.09.2018 року №55-21/2018 - р «Про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік» передбачено іншу субвенцію з місцевого бюджету в сумі 1234900,00 гривень на реконструкцію мереж водопостачання вулиць Шевченка, Садової, Травневої, пров. Лісового в с. Лисанівці Старосинявського району Хмельницької області.

Депутатська комісія погодила проект розпорядження селищного голови «Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік» з подальшим затвердженням на сесії селищної ради та запропонувала заслухати на черговій сесії селищної ради в розділі «Різне» директора державного комунального лісомисливського сільськогосподарського підприємства «Діброва» Довгалюка Д.І. щодо питання ціноутровення на дрова різних категорій та ділової деревини для населення та бюджетних установ.