З нагоди Дня працівників освіти  у районному будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений працівникам однієї із найблагородніших професій – педагогам.  У святково вбраній залі зібралися представники педагогічних колективів району – директори шкіл, завучі, вчителі, методисти, вихователі дитячих садочків, працівники закладів позашкілля а також учні.

Урочистий захід розпочався з виконання Державного Гімну України . Усі присутні  вшанували хвилиною мовчання наших  земляків Олександра Романенка, Вадима Шалатовського, Олексія Герегу, Романа Сологуба, Олександра Казмірова, які загинули в  зоні антитерористичній операції, і  які назавжди в нашій пам’яті залишаться героями.

З вітальним словом звернувся до присутніх Старосинявський селищний голова Віталій Здебський:

 

«Щиро вітаю усіх зі святом, яке з любов’ю називають Днем учителя! Прийміть земний поклін за мудрість і відданість справі, бо вчителювання – не фах, а покликання. Тож нехай шкільні будні стануть святом, яке наповнюватиме ваші серця радістю спілкування й енергією творення. У цей святковий день дякую вам за благородну, подвижницьку та самовіддану працю, відповідальне ставлення та любов до обраної справи, педагогічну майстерність, безкорисливе добро та багатство душі, що його повсякчас ви даруєте своїм учням і колегам».

Віталій Едуардович відзначив кращих освітян грамотами Старосинявської селищної ради.

Селищний голова В. Здебський спільно з головним спеціалістом відділу освіти, молоді, спорту та культури вручили сертифікати на педагогічну премію освітянам імені Дениса Мельника.

Привітав освітян начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради О. Пузирук.

Учні навчальних закладів району подарували педагогам святковий концерт.