Фото без описуНа робочій нараді із керівниками комунальних підприємств  селищної ради головою  громади  Віталієм  Здебським погоджено плани робіт КП «Старосинявський комунгосп» та КП «Старосинявський центральний водоканал №1».   Продовжено дні благоустрою у зв’язку з  погодними умовами.

Після частих дощів виникло чимало робіт з обкошування тротуарів, парків, площ та пам’ятних місць. Так працівниками КП «Старосинявський комунгосп»  проведено обкошування узбіч та територій біля  тваринницького ринку, проведено обріз декоративних кущів на вул.  Івана Франка,  зріз сухих дерев в парку на вулиці Толстого,  обкошування  узбіч на вулицях Грушевського, Івана Франка (Стара Синява), та  в с.Паплинці.

За зверненнями мешканців та депутата селищної ради Гринчука А.В. працівники комунальних підприємств  відремонтували криниці в с.Гречана та мікрорайоні Браток у Старій Синяві, там, де мешканці долучилися до ремонтних робіт, оновлення криниць пройшло у значно коротші терміни.

Також працівниками комунгоспу було виготовлено та встановлено лавку біля  зупинки в с.Іванківці, упорядковано  вбиральню на Пилявецькому полі.

Дні благоустрою тривають, наразі працівники комунгоспу планують обкошування територій кладовищ.

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ.