У малому залі засідань працювала  постійна депутатська комісія з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку селищної ради, яку провів голова комісії Олег Іванович Лучіцький за участі семи депутатів комісії.  Розглянули  Перелік  питань двадцять четвертої  позачергової  сесії Старосинявської  селищної ради VІІ скликання, яка відбудеться   28 вересня 2017 року об 11.00.

Фото без опису

 

В роботі комісії взяли участь селищний голова Віталій Здебський, секретар селищної ради Наталія Гарник, начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій виконавчого комітету селищної ради Петро Постернак.

Депутати  детально обговорили  питання:

1.  Про затвердження  переліку об’єктів, які  реалізуються за  рахунок коштів субвенції з державного  бюджету місцевим  бюджетам на  формування  інфраструктури об’єднаних територіальних  громад.

2. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства, благоустрою,  озеленення та поліпшення стану довкілля Старосинявської селищної ради на 2016-2020 роки.

3. Про внесення змін до Програми  розвитку автомобільних  доріг  загального користування  місцевого  значення  Старосинявської  селищної  ради Хмельницької області  на 2017 – 2018  роки.

Доповідав :  Карпушин Андрій Андрійович - перший  заступник селищного голови з питань діяльності  виконавчих органів  ради  

У третьому питанні депутати детально зупинилися на процесі фінансування ремонту вулиць і доріг, першочерговості виділення коштів з селищного бюджету та відпрацювання у  тимчасовій комісії із використання бюджетних коштів графіку ремонту доріг з відповідним проведеним аналізом складності проведення ремонтних робіт.  Також депутати додали 40 тис. грн. на ці цілі.

4. Про внесення змін  до  селищного  бюджету 2017 року.

Доповідала:  Гноянко Інна Сергіївна  –  заступник начальника управління фінансів виконавчого комітету  селищної ради
Обговорено фінансування галузей медицини та освіти в рамках державної субвенції та фонду оплати праці.

5. Внесення  змін  до   рішення  23 –ї сесії   Старосинявської селищної ради  «Про постійні комісії Старосинявської  селищної  ради»  від 08.09.2017 року № 1.

Інформувала:  Бондарчук Оксана Олександрівна – керуючий справами апарату селищної ради
Дане питання комісія рекомендувала зняти із  Порядку денного сесії і розглянути на наступній сесії.

6.  Про надання  матеріальної  допомоги. 

Доповідала :  Лакуста  Світлана Віталіївна – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих 
органів

Депутати ознайомилися із кожною заявою на допомогу, заслухано висновок комісії з надання допомог.
Депутати внесли  в порядок денний питання про надання згоди на безоплатне прийняття майна із державної в комунальну власність селищної ради сільськогосподарської техніки  згідно переліку.
Робота комісії тривала  три години.


Прес-служба ОТГ