24 серпня  Старосинявська  об’єднана  територіальна  громада  провела ряд заходів, присвячених 26-ій річниці Незалежності України.  В рамках заходів  відбувся святковий концерт за участі  молоді краю, артистів  із Вінниці, різноманітні конкурси та офіційні вручення грамот, дипломів. 

Фото без описуКолона працівників установ, організацій району, учасників бойових дій в зоні АТО, афганців, мешканців  громади крокувала до стадіону ДЮСШ під супровід духового оркестру селищної ради, на стадіоні власне і розпочалися  урочисті заходи.  Ведучі заходу Зоя Ткачук та Олег  Поліщук відкрили урочистості.  Голова громади Віталій Здебський виступив з вітальним словом:

Дорогі   старосинявці!

Прийміть  теплі  вітання  з нагоди   26-ої річниці Незалежності України!

Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність,  це  день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про розбудову нашої Старосинявської  громади.

Шановні жителі громади, дозвольте подякувати від імені депутатського корпусу  та виконавчого комітету селищної ради, від нас усіх  народному депутату України Віктору Бондарю, за чиїм сприянням організовано це свято,  колективам служб,  які допомогли реалізувати заходи: Старосинявському комунгоспу, відділу культури, національностей та релігій, відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету селищної ради,  Старосинявському районному сектору державної служби надзвичайних ситуацій в Хмельницькій області, Старосинявському РЕМ, Старосинявському відділенню поліції, агрокомпанії «Разом з  КЕРНЕЛ», Будинку Творчості школяра, колективу Старосинявської дитячо-юнацької спортивної школи, виконуючим обов’язки старост.

Дорогі земляки, бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах і починаннях заради процвітання  України  й  нашої рідної Старосинявщини.      Нехай мир і злагода панують  у нашому спільному домі.

З святом Вас, дорогі старосинявці, з Днем Незалежності!

Щирі вітання адресував присутнім помічник народного депутата України Віталій Іваневич, побажав усім миру, злагоди, добра, передав найкращі вітання із Днем Незалежності від народного депутата України Віктора Бондаря.

Керуючий справами апарату селищної ради Оксана Бондарчук зачитала розпорядження селищного голови В.Здебського   про нагородження Дипломом та нагрудним знаком «Почесний громадянин Старосинявської громади» (посмертно) учасника бойових дій в зоні проведення АТО, селищного голову 2010-2014 років Олександра Трохимовича Романенка, нагороду вручив селищний голова Віталій Здебський дружині Тетяні Володимирівні Романенко; голова Спілки учасників бойових дій в зоні АТО Віталій Бакун та заступник селищного голови Світлана Лакуста подарували квіти.

За виявлені мужність і сміливість під час рятування життя дітей на воді та з нагоди 26-ої річниці Незалежності України голова громади Віталій Здебський вручив Грамоту  Старосинявської селищної ради: КОВАЛЬЧУК  Світлані Володимирівні, жительці с.Пилявка, а представник народного депутата України Валерій Антонишин вручив подарунок.

На стадіоні кожен із учасників свята пригощався свіжоспеченим короваєм із нового врожаю, котрий  вручали від агрофірми «Разом з Кернел».

У вирі  цікавих та енергійних конкурсів багато молоді зуміло проявити свій талант: відбувалися змагання із футболу, шахів, волейболу, настільного тенісу (тренер Оксана Гурина), арм-реслінгу, на швидкість складання автомата, підйом гирі на 16 та 24 кг (тренер Олег Ніколаєць), на перетягування автомобіля – конкурс для сильних чоловіків.  Переможцям конкурсів за І-ІІІ місця голова громади Віталій Здебський та представник народного депутата України Валерій Антонишин вручили грамоти селищної ради та подарунки.

Тепло вітали іменинників, мешканців громади, котрі народилися 24 серпня.

Цікаві танцювальні номери, пісенні виступи аматорів із різних сіл громади  дарували теплі хвилини спілкування, радували присутніх виставки із сіл громади, представлені в.о. старост та працівниками культури, Будинку Творчості Школяра.

Вечір свята завершився пісенними виступами юних талантів Старосинявщини та  артистів із Вінниці, що принесли кожному гарний настрій.


 

 

Прес-служба ОТГ.