Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дорогі старосинявці!

Адресую щирі  вітання з нагоди Дня селища Старої Синяви, якій  сьогодні 14 жовтня 2016 року виповнюється 473 роки з дня отримання селищем Магдебурзького права!

День містечка – завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято улюблене і шановане всіма жителями Старосинявської громади, адже ми з вами тут живемо. Його святкує кожен, хто вважає наше славне  селище своєю рідною домівкою: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди…

Найбільша гордість  Старої Синяви – це, звичайно, її мешканці. Саме завдяки вашим рукам творилася унікальна спадщина містечка, його історія. Завдяки вашій наполегливості та самовідданості продовжує розвиватися сучасна громада.

Ми любимо наше містечко, пишаємось його славною  історією, прагнемо для нього європейського майбутнього і крок за кроком  працюємо в сучасних умовах реформування. Ми й надалі будемо розбудовувати наше  селище і робити його ще більш красивим та затишним. Вірю, що спільними зусиллями, ми досягнемо цієї мети.

Вітаючи вас, дорогі старосинявці, з Днем селища від імені селищної ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто дякую всім мешканцям,  які небайдужі до долі рідного міста, та щиро бажаю вам міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Божого вам благословення та нових звершень.

Нехай зростає та процвітає наше улюблене селище! Хай щастя, любов і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і дружну громаду.

Зі святом вас! З Днем народження, рідне містечко Стара Синява!

 

З повагою, селищний голова Віталій Здебський.

Фото без опису