На спільному засіданні  депутатських комісій з питань  регламенту,  прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та  з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, яке відбулося сьогодні 30.08.2017 року у малому залі засідань, було активно обговорено ряд змін та пропозицій щодо формування проектів рішень стосовно внесення змін до програм розвитку.

Фото без описуЗасідання провела секретар постійної комісії  з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку селищної ради Любов Назаренко.

Депутати розглянули  усі проекти рішень, що пропонуються винести на сесію селищної ради 31 серпня, обговорили  питання ремонту доріг, водогону,  змін до селищного бюджету, винесли пропозицію заслухати  інформації про стан виконання депутатських звернень комунальними підприємствами селищної ради.

Була пропозиція  конкретизувати зміни до програм розвитку в проектах рішень, про що наголошували депутати селищної ради Юрій Гурин та Володимир Кондратюк.

Засідання комісій тривало три години.


Прес-служба ОТГ.