Фото без опису

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

13 листопада 2017 року                                  смт Стара Синява                                                  № 73 /2017-р

 

Про скликання 25 –ї чергової сесії Старосинявської селищної ради VII скликання

Керуючись пунктом 8 статті 42, пунктом 9 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та у зв’язку з необхідністю:

1. Скликати двадцять п’яту чергову сесію Старосинявської селищної ради VІІ скликання 24 листопада 2017 року о 10 годині ранку в адмінбудинку (великий зал) смт. Стара Синява з таким порядком денним :

  1. Про депутатський запит.
  2. Про внесення змін та доповнень до Програми функціонування Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради на 2017 рік.
  3. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії селищної ради від 31.08.2017 року № 06/2017 «Про затвердження плану соціально - економічного розвитку Старосинявської селищної ради на 2017 рік».
  4. Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності Старосинявської селищної ради на 2016 - 2019 роки.
  5. Про затвердження проектно - кошторисної документації будівництва та реконструкції об’єктів у 2017 році.
  6. Про погодження передачі дихального реаніматора Neopuff для надання допомоги новонародженим.
  7. Про внесення змін до рішення сесії від 17.05.2016р. №37 «Про затвердження Порядку використання коштів селищного бюджетудля надання одноразової матеріальної допомоги».
  8. Про внесення змін та доповнень до рішення 14-ї сесії селищної ради «Про створення тимчасової контрольної комісії по контролю за виконанням бюджету Старосинявської селищної ради» № 10/2017 від 10.02.2017 року.
  9. Про внесення змін та доповнень до рішення 14 сесії VII cкликання «Про умови оплати праці селищному голові та заступникам голови з питань діяльності виконавчих органів ради» № 14/2017 від 10.02.2017.
  10. Про затвердження Положення про порядок присвоєння адрес об'єктам нерухомості на території Старосинявської селищної ради.
  11. Про надання дозволу на здачу в оренду частини приміщення площею 32 кв.м. за адресою с. Нова Синявка вул. Перемоги, 14 А , для виробничих цілей (розміщення швейного цеху).
  12. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  13. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  14. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  15. Про внесення змін до рішень.
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду.
  19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  20. Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою.
  21. Про передачу земельних ділянок у власність.
  22. Про поновлення договору оренди землі.
  23. Про припинення права користування земельними ділянками громадянами.
  24. Про припинення дії додаткової угоди до договору оренди землі.
  25. Про припинення права користування.
  26. Про створення громадського пасовища.
  27. Про скасування п.129 рішення сесії селищної ради «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність» №14 від 25.11.2016 року.
  28. Про скасування п.96 рішення сесії селищної ради «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність» №16 від 24.06.2016 року.
  29. Про укладання договору оренди землі.

 

2. Запросити на сесію: депутатів селищної ради; голову Старосинявської РДА Русого І.П.; голову Старосинявської районної ради Франчука В.В.; керівників установ та організацій: головного лікаря КП «Старосинявська центральна районна лікарня» Макогонського В.М.; в.о.начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради Скригунця П.М., начальника відділу культури, національностей, релігії та туризму виконавчого комітету селищної ради Німця Б.П., виконуючого обов’язки головного лікаря Старосинявського районного ЦПМСД Стаднік Є.В., т.в.о. редактора районної газети «Колос» Білоус Н.Б., директора Старосинявського РЕМ Черниша О.В.; начальника КП «Старосинявський комунгосп» Федорчука І. Ю., директора КП «Центральний водоканал №1» Коломійця М.Д., директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорного П.В., начальника Старосинявського районного сектору ГУ ДСНС у Хмельницькій області Матіяша В.В.; начальника Старосинявського відділення поліції Старокостянтинівського ВП ГУ НП в Хмельницькій області Радомського М.В., виконуючих обов’язки старост.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Селищний голова                   В.Е. Здебський