На базі Адампільського ДНЗ “Малятко” відбувся семінар керівників ДНЗ на тему: “Модернізація управлінської діяльності керівника ДНЗ в умовах освітніх змін”. Учасників семінару з даного питання інформувала методист відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної ради Галина Грохольська .

Метою даного заходу було вдосконалення управлінської діяльності керівника дошкільного навчального закладу, враховуючи сучасні стандарти дошкільної освіти.

Фото без опису

 

З презентацією “Управлінський інструментарій завідувача ДНЗ” виступила завідувач Адампільським ДНЗ “Малятко” Роздобутько Олена Миколаївна.

У рамках семінару організовано музично-розважальний захід “Ми - діти свого садочка” за участю педагогічного колективу та вихованців дитсадка.

Перед керівниками ДНЗ поставлено завдання по вдосконаленню знань, умінь та навичок з проблем управлінської діяльності, сприяти розвитку організаторської та просвітницької діяльності по управлінню трудовими колективами, реалізовувати методи та принципи виховання у відповідності з часом.

 

Прес-служба відділу освіти.