Фото без описуУ Старосинявській селищній раді відбулася нарада з приводу налагодження системи оповіщення населення Старосинявської ОТГ у випадках виникнення надзвичайної ситуації.

Участь в роботі взяли: перший заступник селищного голови Андрій Карпушин, заступник селищного голови Світлана Лакуста, секретар селищної ради Наталія Гарник, керуючий справами апарату селищної ради Оксана Бондарчук, завідувач сектору мобілізаційної роботи та цивільного захисту населення Анатолій Скакун та головний спеціаліст райдержадміністрації з питань цивільного захисту Анатолій Бондар. Спільними діями учасників наради складено схему оповіщення населення в разі виникнення надзвичайних ситуацій, обговорено способи оперативної подачі сигналів про небезпеку та закріплено відповідальних за організацію передачі сигналу про виникнення надзвичайних ситуацій.

УВАГА жителів району!

 

17 листопада цього року (п’ятниця) з 11.00 до 12.00 запланована перевірка системи оповіщення цивільного захисту населення області.

Будуть включені електросирени і гучномовці для передачі сигналу УВАГА ВСІМ!!!

Просимо громадян не хвилюватися і прослухати повідомлення по радіо і ФМ-приймачах на хвилях «Поділля Центр», Ретро-ФМ, Окей-ФМ.

 

 

Робоча група з питань оповіщення.