Фото без описуУ малому залі  адмінбудинку протягом двох днів працювали постійні депутатські комісії селищної ради, які проводили голови постійних комісій – Андрій Лакуста, Галина Симчишина, Олександр Кондратюк, Юрій Гурин  за участю керівників структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради та апарату селищної ради.

  • Після активного обговорення питань порядку денного 10-ої сесії селищної ради  на усіх комісіях була пропозиція включити в порядок денний  питання:
  • Про внесення змін та доповнень до рішення №38 6-ої сесії селищної ради УІІ скликання від 17 травня 2016 року.
  • Про створення комісії  по контролю за станом проведення робіт та використання коштів на будівництво, реконструкцію та ремонт об’єктів водопостачання населених пунктів Старосинявської селищної ради.

Виключити із порядку денного питання: про   затвердження  правил  благоустрою  на  території  Старосинявської  селищної  ради, оскільки воно потребує додаткового опрацювання. 

На засіданні  комісії  з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку була пропозиція внести зміни  у фінансування заходів на програми: «Турбота Старосинявської селищної ради» змінити із 30 тисяч гривень на 70 тисяч гривень та добавити кошти до Програми підтримки учасників бойових дій АТО.

Також депутати даної комісії звернули увагу керівників комунальних підприємств на інформування депутатського корпусу про використання виділених коштів та об’єми зроблених робіт.

Фото без опису

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.