До селищної ради надходять десятки звернень громадян щодо вирізки аварійних дерев  у важкодоступних місцях: біля будинків, поблизу автошляхів,  ліній електропередач, на кладовищах.  За 2016 рік таких звернень нараховувалось близько 50...

Фото без опису

 

Селищним головою Віталієм Здебським  неодноразово  організовувались заходи з вирішення даних питань. Під керівництвом першого заступника селищного голови Андрія  Карпушина  у селищній раді працює комісія  з  обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, куди входять представники відділу земельних ресурсів, екологічної служби, в.о. старост.  Аварійні дерева підлягають обстеженню і за рішенням  виконкому селищної ради – видаленню.

Важливим  елементом  цієї процедури  залишалося питання ліквідації аварійних дерев у важкодоступних місцях, тому селищна рада залучила до  робіт спецслужби  -  районний сектор ГУ ДСНС та Старосинявський РЕМ.      На сесії селищної ради депутати виділили 40 тисяч грн. на виконання заходів згідно Цільової  Програми  забезпечення пожежної безпеки населених пунктів та об’єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів пожежної охорони у Старосинявському районі на 2016-2020 роки, і уже за тиждень рятувальники ліквідували 20 аварійних дерев у важкодоступних місцях на території громади завдяки  сучасній  техніці АКП-30 (автомобільного колінчатого підйомника -30), який орендували  в обласному центрі.

Фото без опису

 

 

Прес-служба ОТГ