У Старосинявській селищній раді відбулося засідання організаційного комітету з нагоди проведення  та організації заходів до Дня селища (дня містечка Старої Синяви), яке провів голова об’єднаної територіальної громади Віталій Едуардович  Здебський за участі заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органі ради Андрія Карпушина та Світлани Лакусти, начальника відділу культури, національностей та релігій виконавчого комітету  селищної ради Богдана Німця, працівників комунальних підприємств Ігоря Федорчука та Миколи Коломійця, майора поліції Старосинявського відділення  поліції  Старокостянтинівського відділу ГУНП  Пасічника О.В. та працівників селищної ради.

Фото без опису

 

Відділу культури, національностей, релігії та туризму та відділу освіти, молоді, спорту та культури  виконавчого комітету селищної ради  доручено організувати проведення конкурсів та змагань під час проведення святкових заходів з нагоди Дня селища.

Обговорено план заходів та шляхи їх реалізації. Особливу увагу звертав  голова громади В.Здебський   на чітке дотримання правил безпеки та правопорядку  при проведенні  заходів з нагоди свята. 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 


Прес-служба ОТГ.