Фото без описуУ малому  залі засідань селищної ради   відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради. Головуюча  на комісії – заступник голови адміністративної комісії Оксана Олександрівна Бондарчук відкрила засідання, на яке прибуло 8  членів комісії із 11.

Члени комісії заслухали звіт роботи  адмінкомісії  за  період роботи адмінкомісії за півріччя   2017 року, проведено аналіз сплати адмінштрафів  правопорушниками, найбільше правопорушень стосувалося неправдивого виклику спецслужб.

Секретар комісії Галина Паращина ознайомила присутніх із змістом протоколів та характеристиками на правопорушників.  Комісія розглянула 8 протоколів про  адмінправопорушення, що в основному стосувалися неправдивого виклику спецслужб, перебування на роботі в  нетверезому стані, складені працівниками Старосинявського ВП Старокостянтинівського ВП ГУНП в Хмельницькій області, про порушення правил благоустрою, самовільного розміщення торгівельної ятки на площі в м.Києві, складений головним спеціалістом відділу контролю за благоустроєм Київської міської ради, та один протокол про порушення правил користування електроенергією та побутовими споживачами, складений контролерами Старосинявського РЕМ.

Члени адмінкомісії розглянули  характеристики правопорушників,  внесли свої пропозиції, які головуюча поставила на голосування. Комісією  складено 7 постанов про правопорушення  на загальну суму    595  грн. та винесено одне попередження.


Прес-служба ОТГ.