Фото без описуУ Старосинявському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,  гімназія» імені Олександра Романенка Старосинявської селищної ради фахівцем із соціальної роботи Старосинявського  центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взято участь в  інтерактивно- профорієнтаційному заході  «Подорож в світ професій».

Даний захід  проведено провідним фахівцем з питань зайнятості Старосинявського районного центру зайнятості  Людмилою Гарник  для учнів навчальних закладів Старосинявського району.

Мета  заходу спрямована на те, щоб розширити знання дітей про професії людей, про важливість і значення кожної з них, прищепити трудові навички, працьовитість, бажання здобувати знання та полегшити вибір майбутньої професії.

Всі присутні (141 учень) поінформовані про професійно-технічні та вищі навчальні заклади Хмельницької області, також роздана інформаційно - буклетна інформація в міні папках, яку кожен із старшокласників може використати для  вибору своєї майбутньої професії.  

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ.